lördag 5 november 2016

Besökare

Ja då var det dags för nytt besök på sjukhuset. Att åka buss tar ca 45 minuter och idag kom jag iväg runt halv tio. Lite disigt men varmt och skönt. Det har blivit ett antal bussresor nu, snart kan jag alla bussturer mellan Peniscola och Vinaros.


Att hitta rätt i dessa labyrinter i sjukhuset är inte lätt. Det går väl an att följa skyltarna "Salida" för ut kommer man. Att däremot läsa skyltar och försöka komma ihåg vilken hiss och vilken gång var det jag skulle ta.....vänster eller höger? Jag har flera gånger virrat bort mig och det har blivit flera fel, men som tur är är jag inte rädd för att fråga :)
Idag satt han upp i stolen när jag kom....mycket piggare :)
På paddan fick han läsa alla kommentarer från er, alla fantastiska läsare, vänner och okända vänner, som gjort kommentarer och skickat mail.


Blodtrycket var idag lite för lågt, men kommer säkert att rätta till sig. Hela tiden är han uppvaktad av ett flertal sjuksköterskor, som ska ta prover och kolla allt. De har en fantastisk vård här nere, här får man inte åka hem förrän allt är bra.
Vid tvåtiden var det dags för mig att promenera en bit för att sedan ta bussen till Benicarlo och Lidl, för lite påfyllnad av kylen innan helgen.

Tillbaka på ställplatsen för lite mat i magen och telefonsamtal. då får jag se en svensk husbil på ingående.
Våra vänner från vår Greklandsresa kommer, de har varit i Kroatien och Italien och hade anlänt med färjan till Barcelona. 


Så otroligt roligt att få träffa dem igen .....vi sågs visserligen i somras när vi var på väg mot Norrland. De erbjöd sig att skjutsa mig upp till sjukhuset, så jag skulle slippa ta bussen.
Ingemar blev jätteglad när vi kom alla tre. Det hade han inte väntat sig..... att jag skulle ha fler besökare med. Det blev några trevliga timmar tillsammans innan vi återvände till ställplatsen.
Gulliga som de är bjöd de mig på mat....jag som inte ätit en ordentlig middag sedan i tisdagskväll. Det smakade underbart gott. 


Min kamera gjorde bilden suddig.....men det får ni stå ut med....för trevligt hade vi och det innan vi hade korkat upp vinet. Ingemar vi tog ett glas för dig också :)
Tusen tack Benny och Ann-Kristin för er hjälp.
I morgon är det dags för en ny bussresa och denna gång hoppas jag att jag får med mig Ingemar hem till husbilen.
Nu väntar kudden på mig.
13 kommentarer:

 1. Så roligt att se Ingemar sitta uppe. Håller tummarna att han blir utskriven snart.
  Kram från oss två🙂😊

  SvaraRadera
 2. Härligt med besök av vänner ... och så bra att du fick hjälp med gasolen.
  Håller tummarna för att du får med dig Ingemar hem till husbilen idag :)
  Ha det så bra ni bara kan!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt du fick besök, hoppas att du får Ingemar med dig hem idag. Men bra att de vill att ALLT skall se bra ut innan han får åka.
  Kram till er båda 😊

  SvaraRadera
 4. Så skönt att Ingemar är bättre och att läkarna inte släpper hem honom förrän allt är stabilt. Kramar

  SvaraRadera
 5. Men så roligt att du fick besök och framförallt lite hjälp och stöttning med mat o så:) Kul att Ingemar är bättre. Hoppas att ni får vara tillsammans nu snart igen. Kram till er båda

  SvaraRadera
 6. Härligt med hjälpsamma husbilsvänner och bra sjukvård. Hälsa Ingemar. Bernt & Birgitta

  SvaraRadera
 7. Hoppas Ingemar får komma hem i morgon, så ni får vara tillsammans på heltid.

  SvaraRadera
 8. Härligt med besök när man minst anar det. Så bra att du fick lite lagad mat också. Skönt att de inte släpper Ingemar innan de anser att han är ok....Kram till Dig och hälsa Ingemar!

  SvaraRadera
 9. Trevligt med besök av vänner...det piggar alltid upp. Det verkar vara en bra sjukvård där nere och att dom är noga är ett plus!

  SvaraRadera
 10. Så härligt att det går på rätt håll. Har precis också fått uppleva den fina spanska sjukvården. Ta hand och var rädd om varandra!

  SvaraRadera
 11. Jag följer er med spänning, samtidigt som jag är så glad över, att ni fått professionell hjälp.
  Hälsningar från Småland

  SvaraRadera
 12. Så skönt att höra att han mår bättre, och skönt med bra vård! Säkert trevligt med lite besök också! Jag kan tänka mig att det blir mycket grubblerier när man är ensam, det kan vara skönt att dela med någon. Kramar till er båda!

  SvaraRadera
 13. Hoppas du fått Ingemar med dig till husbilen idag. Skönt att höra att vården är bra. Kram till er båda. Wivi-Ann o Mats

  SvaraRadera