lördag 27 april 2013

Äntligen städat och klart

Just det... äntligen har vi blivit klara med att städa ur husbilen efter 6 månader på resa. Alla skåp rensade på allt onödigt som man har med, för visst har man mycket med, som man tror att man behöver. Nu ska lite småsaker justeras, som dörrstopp och kylskåp. Ja kylskåpet är väl ingen småsak precis, men ska likväl fixas till.
En som väntat länge på att vi skulle komma hem var Mikael. När han hörde att vi var hemma så dröjde det inte länge innan han kom på en fika tillsammans med sin assistent Ove. Kameror är spännande saker, men det ska ju vara ett litet fönster att titta i, inte de här nya moderna sakerna. :) 


I går kom också lilla Wilma med matte på besök, nu ska hon vara här en vecka, för matte och husse ska åka till Turkiet och dit får hon inte följa med.


Ingemar tar sina morgonpromenader igen, men jag är inte så pigg vid den tiden så han får gå ensam. Idag tog han kameran med och se han hade hittat lite blåsippor.


I bäcken fanns det vatten men dåligt med grönskan än så länge.


Nu har tvättmaskinen gått varm i flera dagar, alla mattor, gardiner och sängkläder är tvättade. Sängen är bäddad och våren är på G även hos oss, nästa helg blir det en kort tur till barn och barnbarn. 
Ha de gott.
4 kommentarer:

 1. Kalla oss gärna hack i hälinen. Men nu har vi också varit i Råå och hästar på vänner a. Idag har vi vänt österut och stannar till i Ronneby för en natt. Barnen ville träffa farmor och farfar. Så imorgon börjar vår städprocess. Men vad skönt det har varit och nu har man att göra när man kommer hem, precis som ni. Kul att Mikael kom direkt, vet att han tycker det är så kul att träffa er. Så duktiga ni har varit som redan har klart bilen för nya turer, härligt att ha den körklar. Passa nu på att njuta av alla nära och kära så får vi se när vi får tid att träffas, vilket vi hoppas blir snart. Sköt om er och stora kramar från oss 3 M

  SvaraRadera
 2. Mycket att plocka ordning på - det gäller ju att vara förberedd när man får lust att ge sig iväg på en tur igen :)
  Det är klart Mikael saknat er och att han blev glad när ni äntligen kom hem.
  De är så fina blåsipporna... härlig bild!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är väl härligt att få städa ur och plocka in nytt, redo för nya äventyr!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem. Förstår att det är en hel del att plocka med efter ett sånt äventyr som ni gjort! Tack för att jag har fått varit med ;) Kram

  SvaraRadera