tisdag 18 januari 2011

Tisdag och Fiatbesök i Velez- Málaga

Vaknade till mulet väder, men vi har tänkt ut och köra så det spelar ingen roll. På instrumentbrädan lyser en skiftnyckel och då är det dags för service. Ingemar hittade i service-boken en Fiatverkstad i Velez-Málaga och dit tar det bara 20 minuter. Vi hittade direkt med hjälp av GPS. Dom är faktiskt ganska bra att ha, undrar hur vi klarade oss förr? Vi fick en tid till Torsdag morgon kl 9.00...det blir till att ställa klockan.

Tog en rundtur i stan, som överraskande nog, hade bredare gator än många andra städer vi varit inne i. Bilden nedan är från en av de smalare gatorna i centrum, tyvärr blev den bilden lite på sniskan. Även här finns fina rondeller, denna med en vacker fontän. Efter en av gatorna fanns alla världens flaggor, jag letade men kunde på första varvet inte hitta den svenska flaggan. Ingemar fick köra ett varv till.....och då hittade jag den....men lite på sidan. Vädret har idag varit mulet och bara +16° och nu blåser det upp och börjar bli kyligare. Vädermässigt så ser det inte vidare bra ut till helgen, blir nog det kallaste vi haft på hela tiden, bara att hoppas att vädergubbarna har fel.

3 kommentarer:

 1. Det var en pampig flaggparad!
  Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder Du har tagit. Jag missade den svenska flaggan. Vi letade och letade, men icke sa Nicke. Men Ni hittade den. Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Ulla & Torgny

  SvaraRadera
 3. vi har försökt ringa till er. hela dagen igår, men det vill sej inte!? vet ni vad det är för fel!?

  SvaraRadera