måndag 24 januari 2011

Nytt hotellbesök och olycka i Torrox

I går kväll blev det ett nytt besök på hotellet med våra ungdomar. Den här kvällen var det dansmusik och många var upp på dansgolvet och visade sina danskunskaper, vi studerade dom. Kvällens drink var betydligt bättre än föregående. Även den här kvällen sov vi på gatan utanför hotellet. Stormen ryckte och slet i husbilen så någon riktigt skön sömn blev det inte. När vi tittade ut mot bergstopparna på morgonen så kunde vi se att de var klädda i vitt, trodde vi skulle slippa se snön här nere, men inte då. Det är marknadsdag och vi tog en tur dit innan vi skulle köra ungdomarna till flyget. En promenad efter stranden hann vi också med. På väg tillbaka till bilen såg vi att det hade hänt en olycka mellan en bil och en scooter, föraren av scootern var skadad men vid medvetande när ambulansen kom och hämtade honom. Nu har vi återvänt till Torre del Mar och Parken, här träffade vi flera av de svenskar vi redan lärt känna här nere. I morgon blir det träff med den övriga familjen som anländer i natt. Vädret idag +15° mulet med lite solglimtar, tyvärr så lovar vädergubbarna inte någon sol ännu på ett tag, men vi hoppas.....

5 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att det går bra med Mikael och flygningen. Vad kul att få så här mycket främmande.
  Snö är väl OK om man kan titta på den på avstånd, vi har också snöklädda toppar men går omkring i shorts och flipflop. Ni får nog snart lite varmare väder.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas bannemig att det blir varmare och sol till helgen när jag och peter anländer!!!!!!!!!!!!!!!! Annars kan det bara bli en sak att göra, rom och cola och sällskapsspel/kort och baren med familj och släkt! Hoppas vädret blir bra. Lite utflykter vore kul och någon geocashe. Fina bilder :) Nu ser ni ut som pepparkaksgubbe och gumma. Jag hoppas också på att få en aning färg i hyn. Ses om några dar :)

  SvaraRadera
 3. Den drinken såg smarrig ut. Det är otäckt med olyckor, man sitter ju så oskyddat på scoter. Ibland är jag lite skraj när vi åker på vår och det är mycket trafik, men peppar peppar ännu har vi inte råkat ut för något. Vi håller tummarna för er att ni får bättre väder nu när det kommer fler och hälsar på er.

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt smarrig ut den där drinken! Får väl hoppas att det var en "riktig" drink den här gången också :)

  SvaraRadera
 5. usch olyckor är inte skoj! Hoppas det gick bra för killen.
  Hoppas det blir soligt och fint nere i spanien tills v 8 :-)

  SvaraRadera