fredag 14 januari 2011

Letat vodafon butik mm

Dagen har gått fort, först bytt gasolflaska, hämtat tvätten från tvättinrättningen, handlat på 3 butiker och ändå inte fått tag på allt. Letat Vodafon butik för att kunna ladda mitt internet igen och till sist varit i Nerja och tittat på utsikten från Balcon Europa. Någon vodafon butik som kunde ladda, hittade vi inte därför kan det kanske inte bli några inlägg förrän på måndag då vi ska köra våra kompisar till Flyget och försöka hitta en VB i Malaga. Tror mitt kort går ut vid midnatt. Nu sitter vi här och väntar på att kl ska bli 22,15 så vi kan åka mot Malagas flygplats. Lägger ut ett par bilder från Nerja. Vädret idag +18° och sol från en molnfri himmel ....och vi har kuskat runt i bil hela dagen, men det ska, som tur är, bli fint även i morgon.

5 kommentarer:

 1. Hur bloggar du från utlandet? Att du använder mobiluppkoppling gissar jag. Men har du ett modem från Vodafon som laddas med telefonkort, fast det låter som om du måste göra det i en butik och inte via Internet?
  Jag har själv Telias Refill, det fungerar bra i Sverige men blir ju himla dyrt att använda i utlandet.

  SvaraRadera
 2. Hej broder och svägerska! Tack för fint kort på flamingon. Jag är nu hos Jonas och barnen i Hbg. Mia på kusinträff. +3C grader duggregn och dimma. Mycke snöslask på fälten men djupt i skogen. Roligt att se att ni har det bra. Alla hälsar L-G

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Igår när vi kom till Algarve såg vi att mandelträden är i full blom. Jag tror det kan vara lite sent att komma dit i mitten av februari. Mandelträden har en ganska kort blomningstid.

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Vi ska åka till Nerja nu i februari, på sportlovet. Så kul att se lite bilder därifrån!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder från Solkusten,nog blir man sugen att övervintra där ju,först måste vi jobba ett antal år till,sen när vi blir statsanställda så drar vi oxå med husbilen söderut,varför vara kvar i detta bistra Sverige med långa kalla snöiga vintrar om man inte behöver !!!!!!

  Nej sol o värme o ljus behöver vi Nordbor !!!!!

  SvaraRadera