måndag 17 januari 2011

Söndagsutflykt

Åter en solig morgon. När man har besök så vill man ju att dom också ska få se lite av omgivningen så vi började med Nerja och Balcon Europa. Gatorna är små och mysiga men... ..... hur det är med deras elkunskaper ....det kan man undra, när man ser det här snärjet av elkablar. En liten Peruansk familj underhöll med flöjtmusik.... ....andra underhöll sig själva. Utsikten från Balcon var fantastisk denna dag. Det tyckte nog katterna också, vi räknade till sju stycken på den här sidan. Och vill man inte gå ut på Balcon Europa, för man ska inte ha anlag för svindel, ja då kan man se på den från undersidan. Många av träden och buskarna här, har vi hemma som krukväxter, Annica hade gärna tagit med den här Fikusen hem....kanske lite svårt på planet förstårs. Vi fortsatte mot La Herradura och den fina båthamnen och dess stenmurar (ska försöka kopiera dom när jag kommer hem) Jag frågade Ingemar (båtbyggaren) om vi inte skulle byta husbilen mot en sån här båt....men svaret...ja det vet nog alla vad det blev :-) så vi vände tillbaka till vår husbil .........och den mysiga parkeringen.Under tiden vi varit borta så hade gasolugnen fixat vår middag Vi återvände till vår vanliga nattplats och det blev ( som vanligt) en sista bild på solnedgången. Och så var det det här med vädret....ingen förrändring sol och vindstilla.

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Ja, visst kan det se mysigt ut med båt! Men vi kommer ändå alltid fram till att det är bättre med husbil: den fungerar fler säsonger i Sverige och man tar sig snabbare fram. Sen kan man ju ställa sig fint vid vattnet och få havsutsikt i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Nerja verkar fint, har hört talas om det bara men aldrig varit där. Det kan bli ett framtida resmål. Ni ser ut att ha det fortsatt bra i värmen och va kul med gäster som kommer och hälsar på.

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul, vi ska ju åka till just Nerja här i februari! Synd att det inte var då ni var där! Hade varit kul att träffas. Vi åker inte m husbilen utan med flyg - dåbarna bara har sportlovet atat använda...
  Var ni kanske ut och åt på nån restaurang - jag försöker ragga restaurangtips tills vi kommer till Nerja - för det lär va "nån" som fyller år då vi är där och tänkte gå ut och äta då... på nåt gott, mysigt ställe! Tips mottages gärna!

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga bilder! Sån tur att ni väljer husbil fortsättningsvis också, så vi kan fortsätta få del av vackra bilder och tips på olika platser. Ha dé!

  SvaraRadera