tisdag 25 januari 2011

Bortkörda och släktträff

I natt stog vi på stora parkeringen i Nerja. Blev inbjudna till ett par nya husbilskompisar på en supérätt som hette Pil-Pil. Jättegott med bröd till som doppas i den starka såsen. Blir något som jag ska testa på att göra någon gång. Länge satt vi uppe och pratade och hade en mycket trevlig kväll. På morgonen hörde vi en bil stannade intill, Ingemar kikade ut och fick se polisen i full färd med att anteckna bilnumren på husbilarna. Har nog aldrig sett Ingemar få på sig kläderna med sån fart och sätta sig vid ratten....sen drog vi.

Jag hade strax innan fått ett sms från dottern, som tillsammans med sin familj och min bror, i natt hade anlänt till ett lägenhetshotell alldeles i närheten. Hon hade sett att det fanns möjlighet att parkera vid hotellet, så vi frågade i receptionen om det var ok att stå där...och det var det. Nu kan vi stå lugnt en vecka framåt utan att bli bortkörda av polisen. Utsikten från deras lägenhetshotell var helt ok. Det blev en shoppingtur till Mercadonan i Torrox på fm, för att fylla frys och kyl och sen en tur till Lidl. Lyckan var stor när Michael ( min förståndshandikappade bror)hittade en klocka, det var precis vad han hade önskat köpa här i Spanien. Efter lite mat var det dags att kolla om det fanns någon pool på området. Julia (barnbarnet)ville gärna doppa fötterna i poolen, men konstaterade att det var för kallt i vattnet. Det här är Michaels första semester och utlandsresa, och det har gått över förväntan och fler kan det bli i framtiden. Här tillsammans med två av sina assistenter,( ett av mina barnbarns sambo och ett barnbarn) Så roligt det är att få ner familjen, nu ska vi umgås och göra utflykter och naturligtvis blir det lite letande av geocacher. Och på fredag kommer det två söner till. Vädret har ju inte varit det bästa de sista dagarna men vi tror och hoppas att mot helgen kommer solen igen.

3 kommentarer:

 1. Va trist det där med poliserna som jagar husbilar. Vilken tur att ni får stå utanför hotellet.

  SvaraRadera
 2. HEJ!
  Hur länge kommer ni att vara i Nerja eller trakterna omkring Nerja?? Vi åker ner den 20-24 februari men då kanske ni åkt?

  SvaraRadera
 3. Ninni: Jag vet inte hur länge vi stannar här, men troligtvis så åker vi vidare i början av feb mot Pourtugal.

  SvaraRadera