lördag 29 oktober 2022

Bloggen 13 år

Så här skrev min syster för 13 år sedan.

Gästskribent

Hej alla Maggans läsare. Idag gästbloggar jag för att ha kolla att allt fungerar här i hennes blogg och kanske inspirera er alla att komma tillbaka och läsa. Vi ska väl fixa till lite mer innan vi är nöjda men det här ska nog bli bra! 
Hej då från Klåfingriga syster Anita

Då hade vi en Rimor superbrig 699 living med plats för 6 pers.Den här husbilen hade vi i 2 år, vi insåg att vi inte får lasta någonting inte ens jag kunde åka med. Tyvärr gick den inte att väga upp, så vi började leta en ny husbil med mer lastvikt. Hittade i Januari 2010 en Rapido 7099 F som vi sedan gjorde alla resor utomlands med och den har vi fortfarande kvar.
Bloggat har jag gjort från alla våra resor och det kan du se på vänster sida. Tretton år går fort och mycket har vi sett och många nya bekantskaper har vi fått. Vi har varit långt ner i Marocko och även besökt Grekland och Peloponnesos. Tack vare husbilen och bloggen har vi sett många länder under de här 13 åren och det blir fina minnen att se tillbaka på den dag vi inte längre kan resa.😀
Idag får vi fira med något gott. 🥂
Tack syster för att du lärde mig blogga. 😍

4 kommentarer:

 1. Grattis till 13 bloggår! Visst är det roligt att gå tillbaka och se vad man har gjort och upplevt. Ni har verkligen gjort flera riktigt häftiga långresor. Jag får nog ta och läsa ikapp en del av dem som ni gjorde innan jag började följa.
  Ha det fortsatt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har blivit några under årens lopp. En bra minnesbank. Vi har många gånger fått gå in och kolla när och var.

   Radera
 2. Nämen oj, det hade jag totalt glömt bort. Så kul att du har fortsatt att blogga, jag läser vartenda inlägg 🤪

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men jag ser sällan någon kommentar. 😁

   Radera