onsdag 27 april 2022

Flensburg-Ulricehamn

 


Då var vi hemma igen. Borta bra men hemma bäst....och det kan vi hålla med om. 😀

Även nu, när vi körde över broarna, pep det i vår Easygoo+brobizz och det visade sig sedan att vi hade fått betala 496kr, för att köra över båda broarna, billigt tyckte vi. Många gånger har det inte funkat för att vi missat kolla upp betalkortet. Den här gången har vi kollat upp att kortet var rätt, som pengarna skulle dras ifrån och då känns det så skönt när vi hör pipet. Så klart tillkommer det diesel också, eftersom vägen blir lite längre, men så smidigt det var och inga väntetider någonstans.


Ganska lugnt på vägarna också. Startade vid 11 tiden från Flensburg efter att ha tankat gasol. Kör sedan till Aabenraa, på svenska Åbenrå, tankar diesel för 14.39 Dkr/L  ca 20.10 i Skr. Sen blev det nästan raka spåret hem, med lite stopp för fika och handla på Lidl. Inte mycket att fota när man kör motorvägarna.

Solen har följt oss hela vägen, men på bilden ser det nästan ut som om det brinner. Även en lätt skur av regn, när vi kom till Sverige. Tänkte hälsa på hos släkten, men eftersom vi inte förvarnat, så var ingen hemma. Går in på Lidl i Sverige och här var det ingen som hade munskydd, det var däremot vanligt i Tyskland, där merparten hade munskydd.....även de som var ute på cykeltur!! 😀


Vi har använt oss av park4night.com för att hitta nattplatser, men även  www.campercontact.com som finns i den nya Garmin GPS.
Hemma var vi vid 21.00

Skönt att slippa leta nattparkering, för nu blir vi hemma ett tag.


Nu ska mat och kläder packas ur sedan (när han får lust) ska vi försöka hitta var det kommer in luft till vattenpumpen, så vi slipper spottande kranar. 

Vi har haft en mycket bra resa till Nederländerna och sett massor av blommande tulpaner i olika färger. Träffat flera trevliga husbilsåkare. Nu ska vi kolla in vår egen trädgård, sen blir det vardag igen.
2 kommentarer:

  1. Välkomna hem. Tack att vi har fått hänga med på eran trevliga resa. Nu får ni njuta av eran vackra trädgård. Kram

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem till den svenska våren som är så fin. Vi har aldrig haft brobizz utan alltid åkt färja men har funderat mer och mer på det.
    Nu är det så där dumt att från telefonen kan jag bara kommentera som anonym???
    Hälsningar Britt-Marie och Lars

    SvaraRadera