onsdag 15 september 2021

Snart kör vi

 


Snart är det dags att lämna den här utsikten. Bilen servad och klar med nya handbromsbelägg för 5400 kr även nytt startbatteri för 2200 kr, det sved i plånboken. Men vad gör man? Vi vill ju åka säkert.


Även våra kroppar servade, ja det vill säga mina tänderna, för naturligtvis gick en kindtand sönder före helgen, men nu är den fixad. Ingemar har den senaste tiden varit väldigt törstig så jag skickade honom på en provtagning. I dag fick vi svar på blodsockret och på morgonen hos friska personer ska det ligga under 6,0 mmol/l  Ingemar var gränsfall han låg på 5,9 mmol/l. Vi kan åka ändå och han får väl försöka avstå från sin älskade choklad.  😀   Trädgården fixad och vi lämnar de nyutslagna vallmon, de tror nog att en ny vår är på gång. 


Igår fick vi se ett stort svart moln av flera hundra svalor som kretsade kring en björk. De, som vi, borde dra sig mot södern och värmen, för nu börjar nattkylan komma.


Men det hindrade inte den tidiga paddlaren, som också skrämde upp fåglarna. Nu är bilen packad och tankad ja allt är klart för avfärd mot Italien, hoppas ni följer med oss genom bloggen. Rapporter kommer.5 kommentarer:

 1. klart vi följer er........jag ser fram emot nya inlägg!!!

  SvaraRadera
 2. Önskar er en säker och trevlig resa, ser fram emot att följa er/kram☀️🥰🌎

  SvaraRadera
 3. Givetsvis följet jag er, kör försiktigt.
  KRAM 😎😎

  SvaraRadera
 4. Önskar er en fin, fin resa och bjud Ingemar på 70% choklad istället så klarar han värdena.

  SvaraRadera
 5. Givetvis följer vi med till Italien via bloggen!
  Ta det lugnt i trafikennoch ha en riktigt skön resa!

  SvaraRadera