torsdag 9 december 2010

Vaknade när solen började stiga upp något inbakad i ett lätt molnslöja, men det dröjde inte länge förrän det var strålande och klarblå himmel. Ingen vind till att tala om. Ingemar tyckte vi skulle kolla vattnets temperatur. Och efter att ha suttit i solen en stund så var ett dopp lockande. Hade vi haft en termometer så kunde jag ha talat om vilken temperatur det var men nu får vi gissa ca 17-18° gissar vi på. Kristallklart vatten. Jag var först i och kollade noga så inga maneter fanns i närheten. Så var det Inemars tur...trodde aldrig att han skulle doppa sig.... ...men det gjorde han....tror han tyckte det var i kallaste laget. Vattnet var mycket saltare än hemma i Bohuslän så i kväll blir det en sötvattensdusch. Vädret idag +21° klart nu kl 17.00 +16° och fortfarande klart. I kväll blir det nog en cykeltur för här är plant och det finns cykelbanor....som tur är.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt det såg ut med ett dopp!Mera snö här idag. Is under ,så det blev till att sanda. Ha det så bra i böljorna hälsar Margareth o Sven

  SvaraRadera
 2. Ja jag behöver väl inte säga/skriva nått, bara att se på min utsikt från mitt vardagsrumsfönster..........
  Skulle gärna byta utsikt.
  Simma lugnt.

  SvaraRadera
 3. Otroligt att vädret är så varmt fortfarande, vi trodde det skulle vara "höst" nu därför åkte vi hem. Vi ångrar oss nog.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad det låter härligt, även för en badkruka som mig. Jag skulle nog bara blaska med fötterna, men däremot njuta av allt det blåa. Trevlig helg!

  SvaraRadera