torsdag 2 december 2010

Balneario de Archena = termalbad

I dag har vi badat termalbad igen. Vi åkte alla iväg till Archena där det här badet ligger här är koordinaterna N38°7´46,5 W 1° 18´20,5
Här var man tvungen att ha badmössa.
Badet är både inomhus och utomhus och härliga +36° Det fanns många olika bubbelpooler och man kunde med hjälp av "jet"strömmar flyta runt.
Och utsikten mot bergen var fantastisk, kan tänka mig hur det är på våren när det är varmare i luften och då man kan sitta och sola. Kan rekomendera det här termalbadet påminner om våra badhus men med mycket varmare vatten och bubbelpooler.

5 kommentarer:

 1. Ser härligt ut med baden! Vi har tänkt bada i Budapest och har hört att man ska kunna bada utomhus, även på vintern, ska bli intressant ;)

  SvaraRadera
 2. Ser underbart ut. Fina bilder, men det är nått klass på linsen för alla bilder har zoner med suddighet som om det var smuts på linsen.

  Jönköping har också samma med bad inne och ute, men med kallare vatten.

  Mer kyla och snö här kommande 10 dagarna.

  Vi hörs i helgen eller kanske idag hoppas jag.

  SvaraRadera
 3. Oj! Flygledarstrejk i Spanien stoppar alla flyg i hela Spanien. Tina och Jasmin kanske får en ofrivilligt förlängd semester?

  Hoppas det är över tills de ska flyga hem!

  Det solbelysta berget på fotona påminner om Grand Ganyons berg som lyser som renaste guld =)

  SvaraRadera
 4. Vilka häftiga bad, dom har vi missat. Hoppas att ni har det varmt och gott i södern.

  SvaraRadera
 5. Visst har vi ett fel på linsen i kameran. Troligtvis har ett sandkorn blåst in och repat linsen. Ska åtgärda felet när vi kommer hem...om det går. Till dess får vi bara finna oss i det och försöka vinkla bilden så det inte stör för mycket.

  SvaraRadera