lördag 4 december 2010

Lördagspromenad i Torrevieja

I dag när solen sken passade vi på att gå längs strandpromenaden, det gjorde även spanjorerna för det var en hel del folk ute.Här kan man se otroligt många klädstilar och människor av olika nationaliteter. Vi såg dom som hade pälsar, dom med täckjackor och mössa,dom som gick på skyhöga klackar och dom som gick på stranden i vattnet i bikini. Ja alla upplever vi vädret olika. Gatuförsäljare fanns det gott om, dom lade ut sina saker på lakan i stället för på bord som dom gör på marknaden.Solen glittrade och det var otroligt skönt ute, så skönt så även min jacka åkte av. Ingemar tog en tur ner mot hamnen....och vi gick mot stånden där det var lite försäljning. Det fanns en låååång pir som gick ut och delvis runt hamnen. Många vackra vyer....som alltid när solen skiner. Parkbänkarna i kakel kan jag upplysa om att dom är kalla att sitta på...åtminstone den här tiden på året.På vår väg tillbaka hittade vi den första Tomten.

3 kommentarer:

 1. Ja Du Maggan! Själv sitter jag och tittar ut på NEJDEN som är ett jävl-- snöande. Det har kommit nu så mycket att ... inte ens cocacola bilarna kommer fram. Vi är inte på något sätt AVUNDSJUKA på er för att ni har SOL varje dag. Om Ni förstår hur vi har det så kanske att ni vill byta med oss.
  Har idag varit i kontakt med U-hamn och dom uppvisar bara mer snö. Men på Er Fasighet har det kommit ett krypterat meddelande som säger att just över ert hus har det kommit flera millimeter snö.
  Har försökt att få kontakt med SMHI i U-hamn men har ej just nu i skrivande stund fått kontakt.
  Hälsningar från din trogna vän // Kurt

  SvaraRadera
 2. Ja det är lite kul och se hur olika man klär sig, en del riktigt vinterklädda och en del klädda i shorts och dylikt. Torrevieja är verkligen stort, vi blev förvånad när vi var där att det var så pass stort.

  SvaraRadera
 3. Hej på er!

  Idag är det 2:a advent och snön vräker ner i Blekinge. Härligt vinterväder och tomten börjar så smått planera för att hinna lämna alla julkapparna. Tycker riktigt synd om er som missar denna stora händelse. Vi har så ljust och fint med all snön!

  Stackars er som inte får skotta snö!

  Hälsningar
  Jens och Kerstin

  SvaraRadera