fredag 1 juli 2016

Frösön och stafett

Startar morgonen med att åka och möta sonen i Nälden där han går i mål efter att ha deltagit i en stafett mellan Östersund och Åre. De flesta hade en löprunda på ca 7 km. Stefans del var dubbelt så mycket ca 15 km, då laget inte hade så många deltagare att det räckte.... målgången i Nälden skulle vara runt 9.45 och vi fanns givetvis på plats och heja på honom när han närmade sig målet, för att överlämna stafettpinnen till nästa lagkamrat.


Efter loppet ville Stefan visa oss sitt Frösö...i bakgrunden Oviksfjällen.


Vi hittade också en fin badstrand ....men inget bad idag heller ...endast +15 gr i vattnet.


En fin utsikt över Storsjön var det.


Hemma har nästan alla vilda blommor blommat över.....här är de i full blom.


Vi fortsatte runt och kollade även in de fina villorna, som nu byggs.... och många bygger stora villor för åtskilliga miljoner kronor. 
Hungern satte in och vi tog oss till golfbanan för att äta lunch. Utsikten är lika fin här :)Tillbaka vid husbilen passade vi på att sitta en stund i solen....något jag inte gjort på hela tiden vi varit hemma :)


På kvällen var det Veteranbilscruising i Östersunds centrum....det ville så klart både Ingemar och Stefan ta sig en titt på....jag stannade kvar vid husbilen. 
Många fina gamla bilar var det enligt Ingemar men jag gillade de här mest. Den lilla gröna, med ögonfransar, hade jag inte haft något emot att ha med på en kärra efter husbilen. :)


I morgon far vi vidare mot norr och det blir nog E45 upp mot Kiruna. Än så länge har vi haft ett fint väder med både sol och värme.

2 kommentarer:

  1. Charmiga små bilar, särskilt den gröna var söt! :)

    SvaraRadera
  2. Vi skickar mängder av fakturor till Frösön. Finns väl flera inscanningsföretag där.

    SvaraRadera