söndag 29 november 2015

Ner till Malaga och sedan en ny ställplats

Efter besöket i Rute, hiíttade vi ju en ställplats i Villanueva la Algaidas, där passade vi på att handla på Dia (affären)innan vi for vidare och nu var GPS inställt på Malaga.


Vi kör väg MA 6414 ut till gratis motorväg, som tar oss hela vägen ner. Det finns en betalväg alldeles intill, men varför välja den, när det finns en gratis :)


Nu har vi lämnat olivodlingarna och kommit ner på helt andra landskap. Här är det mer odlingsmark och stenekar som gäller.


Väl nere i Malaga var målet den plats där vi ska ställa husbilen, under tiden vi är hemma i Sverige och firar Jul och Nyår. Tidigare har vi ställt bilen hos en Autocaravanas, men de verkar ha upphört. 
Nu har vi hittat Autocaravanasseyla.com .......kanske har de gått ihop? :)
Vi kontaktade dem och beställde plats via  aruiz@acseyla.com , fick svar att det var ok. 
Nu ville vi se var de låg och prata om transporten till och från flygplatsen, till flyget var inga problem det skjutsar oss, men när vi kommer tillbaka 23.30 så fixar de Taxi åt oss. Vad det kostar glömde vi fråga så det får ni veta senare. 
N36 42 30 W004 31 28Vi fortsatte sedan till mot Rincon de la Victoria, men nu en parkering i 
Cala de Moral N36 42 55 W 004 18 11 Det var en fantastiskt vacker röd himmel, när solen gick ner och sedan var det fullmånen som lyste upp parkeringen.


På den här P-platsen fick man inte ta ut stolar, solceller eller ta upp parabolen, så vi valde att ta in på en nyöppnad ställplats söder om Rincon de la Victoria.
Camp Area El Rincon N36 42 59 W004 14 17
Den finns med på den här kartan.


Fina platser med staket runt varje. Tömning och VA, men bara en toalett med dusch, tvätt och tork. Pris under vintern 10€ + 3€/el.


Man känner sig liten när man har en sådan här granne:) De hade varit runt halva världen med sin bil.


Han hade en special gjord vinsch när han skulle ut med sin MC. 


Allt sköttes mekaniskt och plattan på hjul under motorcykeln rullade fint ut. Här behövdes knappt några starka armar :)


På eftermiddagen bjöd Torgny och Ulla på hemlagad ärtsoppa med varm punsch. Jag och Mats fixade pannkakor med grädde och sylt, till dem testade vi Anislikören från Rute...mmmm.....säger jag bara :)


Vi har under flera kvällar spelat Sequence och nu har Mats och Ingemar tagit hem spelet varje kväll.


I morgon blir det marknad i Fuengirola.


3 kommentarer:

 1. Det är toppen att få läsa om er resa. Vi åker varje sommar i 5 veckor. Har ni gps för att hitta ställplatser? För det är inte så lätt att hitta. Vi står i princip alltid på camping. Följer med spänning er resa. Är det många som är där nere?
  Berith Mentell

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni verkar ha.... Ha de så gott i fortsättningen! :)

  SvaraRadera
 3. Att man inte får ta ut stolar kan jag förstå men vad har parabolen med det att göra den sitter ju på taket, i alla fall våran.
  Ni har det verkligen mysigt i värmen och en vacker solnedgång.
  Kram

  SvaraRadera