tisdag 1 september 2015

Oväntat besök

Nu har vi varit ut till vår stuga för att kolla lingonen och svampen. Svamp var det dåligt om, men höstsvampen är på gång och kommer det mer regn så skjuter de nog fart ordentligt.


Lingonen är också snart mogna, men vi väntar några dagar till, lite mer sol skadar nog inte. Många fjärilar fick vi syn på under vår skogspromenad, men det var bara en som fastnade på bild. Jag hade bara telefonen att fota med. En stor trollslända landade på min jacka, men tyvärr så fastnade inte den heller på bild.


Telefonen ringde .... de var våra vänner Benny och Ann-Kristin, som vi träffade i Grekland. De befann sig nära Jönköping och tänkte komma och hälsa på. Så jättekul!! Vi gav dem koordinaterna och efter några timmar kom de på vår uppfart.


Det blev ett kärt återseende och mycket att prata om....precis som det ska vara när husbilsfolk träffas. På kvällen invigde vi dem i Norsk Yatsy :) 


Vi lämnade stugan på lördagens eftermiddag och hoppas hinna ut om någon vecka för att plocka skogens guld, som det i år finns gott om.


Nu är det snart bara en månad kvar till nästa resa. Snart även dags för besiktning av både husbilen och oss själva. 
Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. tänk vad tiden drar iväg ........snabbare för vart år. Plocka lite svamp för mig också ;)

  SvaraRadera
 2. Visst är det trevligt med bobilsvänner!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj ja vad härligt det är att komma ut i skogen och se vad den har att erbjuda. Vi väntar också på lingonen, hoppas det blir många liter både till er och oss

  SvaraRadera