onsdag 23 september 2015

Besök....

...kan vara både trevligt och mindre roligt. Idag har vi haft besök av den mer trevligare sorten. Både av lille Noel med föräldrar och från Lindome, Ingemars syster, som kom på ett oväntat besök. Nu hade hon tur, som även fick träffa vårt yngsta barnbarn.


I trädgården upptäckte jag att vi fått besök av de minst efterlängtade. Nu blir det till att ta fram fällorna från USA igen. Hoppas vi hinner fånga några innan vintern, för annars har vi nog en gropig och tråkig gräsmatta till våren, som vi hade 2012 om dem kan du läsa här.


Någon som kommit för att stanna....hoppas vi....är vår nya hjälp med gräsklippningen. Här har den fått sitt garage och hinner nog göra lite arbete i trädgården innan vintern. Förhoppningsvis även skrämma bort de besökare, som finns under gräsmattan.


En test.... skulle den orka upp för våra backar, vi har rätt så många slänter. Jodå, den verkar fixa det. Nu kan Ingemar sätta sig på balkongen och njuta av att någon annan klipper gräset :)) 
Namnförslag önskas på vår nya "hemhjälp" :)


I söndags hade vi ju många på besök och då passade Ingemar på att få hjälp med husbilsdörren. (Det är väl då man ska passa på) :)
Bodelsdörrens lås hade krånglat en längre tid.....det hade varit svårt att stänga den ordentligt. Nu plockade de isär dörren och se där var några skruvar, som inte satt där de skulle. Det blev en hel del mixtrande med dörren innan allt funkade igen. 


Tack Frank och Kurre för hjälpen, nu behöver jag inte slå igen dörren längre. :)
Ha de gott!!

7 kommentarer:

 1. Perfekt med en Automower som hjälpreda!
  Ni kan döpa den till "Snyggo" :-)

  Ha det gott o njut...Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott..........jag kom på ett bra namn

  "Hugo" är väl ett passande namn......Kram!

  SvaraRadera
 3. Clipper tycker jag.....eller Klipper om man vill behålla svenskheten :) för det är ju det den gör.....klipper!

  SvaraRadera
 4. Robotklippare är ett steg.
  Ett annat är att inte ha någon egen matta utan titta på när andra klipper!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Trevligt med kärt besök... :)
  Mindre trevligt med de fyrbenta i trädgården. Härligt med en robotklippare... en riktigt bra trädgårdshjälp!

  SvaraRadera
 6. Alternativet till robotklippare är att ha hjälpsamma grannar som gärna hjälper till med gräsklippningen de få gånger då sådant läge uppstår. Besök av barnbarn är alltid speciella och trevliga stunder. Hoppas att sorken infångas så snart som möjligt.

  SvaraRadera
 7. Hade vi bott kvar i huset, hade vi också skaffat en klippar robot:) Lycka till med "klippo" :)

  SvaraRadera