måndag 28 september 2015

Ockuperat

Det finns fortfarande mycket att göra innan man kan resa någonstans. På TV hör vi om nattfrost, alltså måste blommorna in. Jag har ca 70 pelargoner i blomlådor och ett stort antal krukor, det gäller att ha plats för övervintring åt dem och det har vi under garaget, så nu är hela källarförrådet fullt.


Det är inget roligt att plocka bort hundratals blommor och knoppar, men det har jag fått göra idag. Många av blomklasarna står nu på borden i rummen.


Vårt hus är inte bara fullt av blommor....vår son med familj har flyttat in med allt de äger, för en tid på ett par månader. De ska bo här tills deras nya lägenhet blir klar i december, tur för oss att de har koll på huset och sköter om blommorna. :))Under tiden som är kvar tills vi åker,  får vi umgås med vårt lilla barnbarn.


Eftersom sommaren var sen i år så har inte mina tomater hunnit mogna och nu har jag fått plocka in alla för att frosten inte ska ta dem. Tur är ju att tomater mognar i rumsvärmen :)


Vårt lilla charmtroll växer och det händer nya saker nästan varje dag.....när vi kommer hem till jul, så är det nog full fart på honom.


Idag kom intygen från försäkringskassan, högen med viktiga dokument, som ska med i husbilen, har ökat. I veckan blir det tandläkarbesök för oss båda.
Ha de gott!!
5 kommentarer:

 1. Så söt den lille är!
  En fröjd att få umgås med de små!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men oj vad mycket blommor, vilken tur att sonen finns till hands och sköter om blommorna och vad bra för dom att ha någonstans att ta vägen innan deras eget blir klart. Jag klarade av sista läkarbesöket idag så nu räknar vi bara några enstaka dagar kvar här hemma i Svedala. Vi har också sån tur att vår son är vår hustomte när vi är borta, det känns tryggt.

  SvaraRadera
 3. Så praktiskt att de kan bo hos er när ni är borta, och se till ett och annat. Och så hinner ni ju träffas nu också! Många blommor och mycket att fixa förstår vi! ;)

  SvaraRadera
 4. Förstår att ni har mycket att stå i innan ni åker, men sedan kan ni bara njuta.
  Sven & Sussi
  Husbilen Ventilen

  SvaraRadera
 5. Undrar om Ingemar fick rätt på knarret i golvet, vi har samma problem.
  Är det Rapido knarr i vagnarna och hur blir man av med det???
  Sussi & Sven

  SvaraRadera