lördag 7 mars 2020

Torrevieja


I onsdags morse ringde klockan redan 04.00 och inte en blund blev det på hela natten. Resfeber brukar det kallas. 😀
Ja vi kom iväg och körde till Matte, för att hämta honom, han körde oss sedan till Landvetter. Så skönt att slippa ha bilen parkerad vid flyget. Tur vi har snälla barn som ställer upp för oss, när vi får sådana här infall, men vi hade tröttnat på det dåliga vädret hemma. 


Planet var fullt trots allt snack om coronaviruset. Resan gick bra och vid lunchtid var vi nere i värmen... +26 mot hemma +3. Tog Eco bussen till deras parkering där Kurre och Tinas lilla bil väntade på oss. Sedan till San Fulgentio och Lidl.....men nej vad var detta, Lidl på väg att rivas eller ombyggnad? Ingen mat blev det där så vi körde till Consum i stället. Sedan raka vägen till Dream Hills.


På em var det dags att bänka sig vid TVn för då skulle de svenska damerna spela fotboll i Portugal. Förra våren var vi och tittade på dem i år följer vi dem på TV.


Jag brukar inte titta på fotboll, men jag ville se om vi kände några i publiken. Tyvärr så var det ju inte så ofta de filmade åt det hållet, men att där fanns en hel del svenskar och många glada hejaramsor hördes, att de sedan förlorade var ju tråkigt.


Det blev sedan tidigt i säng.....vi var dödströtta båda två och somnade bums.


Morgonen kom med sol och det var härligt att äta frukosten ute i solskenet. Sedan blev det lite besök hos Chineserna, jag var ute efter lite garn att virka mina runda tallriksunderlägg med. Kom hem med både nya skor, nya t-skirtar, nya bh och lite annat smått och gott.


Tog en tur i parken intill där Mimosan blommade för fullt.


Fanns även en del andra blommor.


Härliga figurer Tina har hittat.
Bougainvillean lämnar en hel del skräp och Ingemar tog hand om det, medans jag torkade allt stoft på de svarta staketen. 


Hittade några nya besökare, men de förpassades till grönområdet.


På ett blad i en Yuccapalm hade ett bi eller geting börjat bygga sitt bo, men även det förpassades till grönområdet, här vill vi inte ha dem.


Om vi inte gillade insekterna så gillade vi desto mer de här besökarna på endast två ben. Benny och Wivianne kom förbi och höll oss sällskap. 😍


Det blev en hel del prat om husbilsresor, problem och annat som vi hade gemensamt och en rundvandring i huset så klart.


Den nya bänken ....en perfekt plats att fotas på. Tack för att ni kom, så trevligt att ses.
Självklart saknar vi vår husbil här nere, men det funkar alldeles utmärkt med att åka personbil också och nu ska vi ut och se oss omkring efter sevärdheter runt Torrevieja. Kanske hittar vi platser som ni inte visste om och inte vi heller.

2 kommentarer:

  1. Välkomna ner till blå himmel, sol och behagliga grader på termometern. Vi njuter ordentligt några mil söderut från er räknat.

    SvaraRadera
  2. Härligt för er att kunna åka ner till värmen och se om huset.

    SvaraRadera