torsdag 9 oktober 2014

Med vänner mot Lübbenau

Lördag den 4 okt
Temperaturen gick ner på natten och på morgonen var det endast 10 gr. Nu stack vi iväg till Citti Park för att ladda på vårt internet. Sedan iväg till hamnen i Rostock för att vänta på våra vänner som skulle komma med färjan från Trelleborg på em. Fin utsikt är det i hamnen och vi hade sällskap med ett större antal husbilar.


 

Våra vänner anländer och vi kör autobahn, som inte är så kul, men går fort att ta sig fram på från A till B. 


 

   Rätt som det är när vi ska svänga av från autobahn så hamnar vi fel och då blir det så här små vägar innan vi var upp på rätt väg igen.


Målet för natten var Pritzwalk lite sydväst om Berlin. En gratis stpl N53 10 06 E012 11 34 med mycket träd runt omkring, en restaurang i närheten, även ström kunde man få.


Vi blev sittande ute i den hyfsat varma kvällen.Morgonen därpå fortsatte vi mot Lübbenau och Spreewald, som vi hade hört talas om. Många roliga målningar på husbilarna kan man få se när man kör autobahn.Vägen in har fortfarande fina blommor i rabatterna.På kvällen blev vi inbjudna på kaffe med tilltugg hos Laila och Lasse.Nätet är otroligt långsamt, så fortsättningen på vår resa kommer när vi har bättre nät.
1 kommentar: