tisdag 14 oktober 2014

Füssen

I morse började det bli dåligt väder med småregn i luften. 
Vi for vi tillbaka till Gèrards husbils firma N47 48 22 E11 04 46. De har en stor tillbehörsbutik, som vi var intresserade av. Kompisens batteri hade under gårdagen fungerat igen, men han ville kolla upp det ändå.Halloween är också på väg, pumpor i massor.


Framme vid firman Gèrard.


Här hittade vi både Adac och Wohnmobil stellplats böcker.


Ingemar tog en runda i butiken, som var välsorterad på det mesta man behöver i husbilar och husvagnar.


Efter inköp och koll av batteriet så hade vi rådslag. Vi hade hört att man i Italien varnade för mycket regn i den norra delen. Ingen av oss hade lust att ge sig över bergen ner till regnet, så vi valde att åka till Füssen istället.


Vi kom bara några km när vi mötte regnet. I Füssen har vi varit tidigare och även då på deras Camper`s stop där det också finns gratis wifi. Man betalar i automaten och får koden till wifi på kvittot. Här finns full service med duschar, wc och ve för 13 € och flera affärer på gångavstånd. 


Det blev en del snurrande hit och dit här i södra Tyskland. Vädret har varit bra tills idag, men nu har tempen sjunkit till +14 gr och det har regnat till och från.
När vädret på andra sidan har blivit bättre sticker vi över till Italien.

5 kommentarer:

 1. Håll ut!

  Det kommer bättre väder!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Har varit i Fussen några gånger på genomresa. Just nu är jag i Sevilla i Spanien.

  SvaraRadera
 3. Här hemma också regn,regn,tråkväder !!
  Inget annat att vänta framåt!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 4. Det gjorde ni rätt i. alltså att INTE fortsätta in i Italien. De visade riktiga översvämningar i norra Italien på TV i morse!

  SvaraRadera
 5. Va kul att kunna besöka en tillbehörs firma sådär :) Visst är husbilslivet härligt..man kan flytta sig till där värmen är:) Sv. Va kul att ni också ska bli farmor o farfar...en månad före oss...Grattis till er också. Kram

  SvaraRadera