söndag 5 februari 2017

Friska och på rull igen

Nu har vi verkligen tagit det lugnt i 4 dagar. Legat stilla på grusplanen i La Piñet, tagit små promenader runt omkring och bara kopplat av, allt för att våra förkylningar ska försvinna, och det har de gjort.


Solen har inte visat sig så mycket, lite regn har vi också fått. I muggarna har jag satt några frön, i hopp om att det ska bli tomatplantor.


En av dagarna tog vi en promenad bland sandkullarna.


Vårblommorna börjar komma. Den här, som ser ut som en klöversort,  är ett ogräs, men jag tycker de är fina och skulle gärna ha dem hemma.


Vi kom fram till en stor parkering, där det tidigare stått många husbilar, nu var här tomt, troligtvis en skylt om förbud, men en sådan finns även där vi står och polisen har inte protesterat mot att ett 50 tal husbilar står där. Restaurangen var stängd, öppnar nog längre frampå våren.


Tomt var det också på stranden.......


.....så när som på några Sandlöpare, som letade mat.


Att många gillar att leka i vågorna har vi ju sett, men att en hund gillar detsamma, var första gången vi såg. Han riktigt letade upp de större vågorna för att sedan hoppa över dem, det såg verkligen roligt ut.På lördagen var det dags för tömning och påfyllning av vatten, så det blev en tur till Santa Pola. I San Fulgencio var det marknad och den måste vi ju besöka. Några direkta sommarkläder har de inte plockat fram ännu, men vi hittade några t-skirt till oss båda, mina var billiga 40 kr/st och Ingemars 60 kr, ett bra pris.
Nu förflyttar vi oss lite söder ut.


Det blev Torrevieja och en grusplan nära vattnet 
N37 59 00 W000 39 24
Här har vi stått tidigare, finns ingen service,  men det är vi inte i behov av just nu. Både i La Piñet och här är det mest engelsmän, fransmän och tyskar, svenskar är det dåligt om.Fiskare finns det överallt. :)


Temperaturen ligger på runt + 20-21 och det känns bra även om solen inte alltid är framme.6 kommentarer:

 1. Härligt att ni har frisknat till och är på rull igen :) Fina bilder ....speciellt den första med båten...ser ut som en tavla...

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att få känna sig pigg och frisk, för nya äventyr som väntar på er.

  SvaraRadera
 3. Härligt med kända platser! Ha en fortsatt bra resa!

  SvaraRadera
 4. Härligt med kända platser! Ha en fortsatt bra resa!

  SvaraRadera
 5. Ni verkar ha dragits med sjukdom ett bra tag, måste vara toppen att vara på allerten igen. Skönt med lite värme till skillnad mot vårat gråtrista väder med temperatur runt 0gr.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj. Jag känner inte igen mig alls, trots att jag bor i Torrevieja :-)

  SvaraRadera