lördag 4 februari 2017

1500 inlägg

I dag blir det fira av.....jag har under 7 år publicerat 1500 inlägg här på bloggen. Min syster Anita i USA, var den som invigde mig i bloggens värld....och sen har det bara rullat på.

Vår andra husbil var en Rimor Superbrigg
Eftersom vi hade  husbil, så var det naturligt att skriva om våra husbilsresor, men även lite som en dagbok för nära och kära. 
När vi året därpå bytte Rimorn till en Rapido och gjorde vår första övervintringsresa, så föll det sig naturligt att via bloggen berätta om var vi befann oss och vad vi upplevde.
Under åren som gått har jag gjort lite ändringar, dvs lärt mig lite mer om programmet... blogspot.se 
Tidigare var bilderna små och jag upptäckt att de gör sig bättre om de är större. Jag hittade också ett gratis fotoredigeringsprogram, där jag kan fixa till bilderna, som jag vill ha dem.
Via bloggen har vi lärt känna så många trevliga vänner och träffar också på många trevliga hussbilsåkare både svenska och utländska, när vi är på våra resor.
Något som gör oss extra glada, är när vi får kommentarer på bloggen, alltid lika trevligt att se vilka som följer oss på våra äventyr.
I morgon kommer mitt 1502 inlägg och naturligtvis är vi på resa igen. 

Nu ska jag kolla på Melodifestivalen.


8 kommentarer:

 1. Grattis, du skriver jättetrevligt och man får många tips. Vi fortsätter att läsa din blogg och hoppas att också få träffa dig och Ingemar någonstans i Spanien eller Portugal under de närmaste månaderna...

  SvaraRadera
 2. Grattis till dom 7 åren :) ja, du har verkligen varit duktig att blogga. Själv har jag gjort en paus på obestämd tid, kanske jag börjar om med ett nytt tema eftersom mitt liv ser helt annorlunda ut nu än för 12 år sedan när jag började blogga. Ha det så skönt söderut.
  Anita

  SvaraRadera
 3. Grattis till de 7 åren och hoppas få fortsätta att läsa om era äventyr
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till ett bra jobb med bloggen! Hoppas vi får läsa många ytterligare blogginlägg i framtiden!

  SvaraRadera
 5. Grattis och kul at få läsa o följa er på resan! 🌺

  SvaraRadera
 6. Stort GRATTIS till alla inlägg! Visst är det givande att blogga :-)

  Var har ni parkerat? Vi kanske ses :-)

  SvaraRadera
 7. Grattis Maggan och grattis till oss andra också, som får nöjet att följa dig! Du skriver så bra och med många fina bilder och du delar med dig med bra tips! Vi är "hemma" i la Herradura. Kram Linda o Jan-Åke

  SvaraRadera