tisdag 24 januari 2017

Virusproblem

Ja nu har vi också fått känna på barnbacillerna, om man nu får säga så. Vår lille Noel hade lite rinnsnuva och vi tänkte väl inte så mycket på det, men ett par dagar senare kände jag de typiska kittlandet i näsan och svalget. Nu var det ju inte bara därför jag avstod från "festen" vid Lassalyckan... jag är absolut inte intresserad av sport så jag hade valt att stanna hemma, men har faktiskt följt det hela från soffan och på medierna och det har känts bra att läsa om alla positiva saker för vårt Ulricehamn, men nu är festen över. 
Är ni intresserade av fina bilder från tävlingen ska ni gå in på FB och titta på


Tillbaka till nuet och nu har jag börjat nedräkningen till vår resa mot värmen. 
Som ett brev på posten, kom även Ingemars förkylning. Vi trodde han hade klarat sig, men inte då, nu sitter han i soffan och kollar på sporten och snörvlar och har pappersnäsdukarna till hands.

Ett annat problem jag haft är med datorn. Den började, för ett par dagar sedan, bete sig konstigt igen. 


En massa reklamsidor ploppade upp så fort jag ville läsa något. En del text blev blåmarkerad och tryckte man på den så kom man in på reklamen. Nu gjorde jag inte det, för jag kände igen det som hände och kontaktade min privata superkille Robert.
I går kväll och idag, har han nu rensat min dator och det var MASSOR av angripna filer, han lyckades till slut få bort viruset men det tog tid. Antagligen kommer viruset från något i FB, det oftast är där jag går in....så se upp för all reklam, som poppar upp över allt.

Nu när datorn är frisk, så hoppas vi på att även vårat virus också ska rensas ut, själv är jag nu på rätt väg :)

4 kommentarer:

 1. Vilken otur ni har med datorn, hoppas att både ni och tekniken blir fria från viruset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Inte alls kul med virus.
  Jag har varit förkyld snart en månad.

  SvaraRadera
 3. Ett tips! Öppna inte Telia eller Post Nord, om du inte väntar ett svar. Öppnar du kan detta, kan det kosta dig hundra tusentals kronor.

  SvaraRadera
 4. Visst är dom giftiga dom små. Vårat lilla barnbarn har delat med sig av förkylning här hemma också. Han är ju så söt så man kan bara inte hålla sig ifrån honom:)) Vi känner oss lite risiga...igen !! Men det är bara gilla läget och hoppas att det går över fort den här gången. Typiskt att ni ska bli sjuka nu när ni ska iväg snart igen. Krya på er och hoppas datorn frisknar till också ;-) Kram

  SvaraRadera