måndag 9 januari 2017

Väderomslag

Tänk att man aldrig kan lita på vädret :) Ena dagen -8 för att nästa dag vara +2 och regn. Men det hindrade oss inte från att ta en promenad förbi Prångens camping. Där var ovanligt fullt med både husvagnar och minst 10 husbilar. Kul att det är så många som campar fast det är vinter :)


En av husbilarna hade en riktigt häftig liten "shoppingbil". Tror det var en 3 hjuling 😀


Vi fortsatte förbi campingen och genom tunneln till den firma där Ingemar hade lämnat in vår bil för fullständig rengöring. 
Priset 350 kr och då var den skinande blank både inne och utanpå och doftade gott. När vi beställde tvätten var det -16 och idag +3.
Tyvärr så lär den nog bli skitig igen, men nu vet vi att den är ren :)


Efter ett besök på Lidl fortsatte vi mot slalombacken, vi hade läst att den skulle öppna idag. Det var inga köer att tala om, men visst fanns det de, som trots duggregnet, ville testa backen, kanske med julklappen.


Fortsatte sedan vidare och där mitt i den stora snöhögen, som legat under spånen, höll de på att gräva och lasta. Om det var till skidspåren där WC på skidor ska gå eller skidbacken det vet vi inte, men snö fanns det.


Väl hemma igen passade Ingemar på att snabbt spola av bilen smutsen efter vår lilla utflykt.
Kollar man väderrapporten ett par veckor framåt så blir det både snö och kallare, så det ser ju lovande ut för skidsporten.


Även om jag gillar när det är lite kyla och snö (det ska det vara på vintern) så längtar vi ändå ner till husbilen, solen och värmen.
Efter den 22 januari börjar vi nedräkningen.

6 kommentarer:

 1. Förstår att Husbilen lockar i detta väder!

  Ha det gott o längta på.....Kram

  SvaraRadera
 2. Trist med det växlande vädret. Slask är hemskt.

  SvaraRadera
 3. Vi hade -14 grader och 21m/s snöstorm, när vi somnade vi 22- tiden i Strömstad. På morgonen regnade det. Då var det ren isgata.

  SvaraRadera
 4. Det är så tråkigt när man tvättat och fixat bilen eller husbilen och så kör man ut i slask!! Då får man ju börja om...grrr. Slask är inget vidare. Kram

  SvaraRadera
 5. Den där gula bilen var speciell! Jag skulle verkligen föredra minusgrader och riktig vinter. Slask och tö är inte kul ...

  SvaraRadera
 6. Den lilla gula var för läcker :) Skönt med ren bil

  SvaraRadera