lördag 7 januari 2017

Snöfattigt

Nu har vi kommit in på det nya året och det ska bli spännande att se hur det ska bli. Vart vi kommer att ta oss med husbilen under våren, men även under sommaren. Just nu är det personbilen som får fixa resorna. Vinter är det, men ganska snöfattigt. Prångens badplats har fått lite nattgammal is.


Noels faster Lena kom på snabbvisit.


Onsdag och dags för första besöket, hos en sköterska på hjärtavdelningen, för Ingemar. 
Alla värden var bra och vi fick lite kostråd, samt svar på de frågor om medicinen, som vi hade. Nästa besök blir den 16 januari och då hos läkaren.


På eftermiddagen kom Liam och skulle sova över hos oss. Hur underhålla en femåring?  Vi behövde inte oroa oss han fixade det själv. Vi har ju en del gamla leksaker kvar. Den gamla bilen, som Ingemar gjort till Tomas för snart 40 år sedan, fick tjäna som "TV stol" när han kollade på barnprogrammen på TV.


På eftermiddagen tog vi en tur in till stan för lite inköp. Strålande sol och lite puder på backen och några minusgrader....snart blir det riktig vinter.


Många gånger har jag gått förbi den här statyn och trott att det var en riktig man som stått här.....så verklighetstrogen :)


Liam försökte göra en snöboll....men snön var för kall. Tycker lite synd om barnen, när det inte finns snö att leka med. 


Frosten på träden tyder på att det ska bli kallare. 


9 kommentarer:

 1. Trevligt att umgås med barn och barnbarn.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att allt verkar bra med Ingemar. Verkligen en fin staty, skulle säkert själv haja till i ögonvrån om man såg den i förbifarten

  SvaraRadera
 3. Så bra att värdena var med hos Ingemar. Vi har tagit oss till Portugal några dagar, många ställen är stängda där vi brukar stå, och det är trist. Nu står vi Armacao de Pera, soligt och varmt.....Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag såg en film på You Tube härom kvällen, när de bärgade en grävmaskin, ur sjön Åsunden utanför turistbyrån i stan. Det var ganska häftigt. Ha det gott & Må bra!

  SvaraRadera
 5. Här i Stockholm är det inte snöfattigt, vi fick inatt stora mängder och delar gärna med oss. Det är skönt med årstider som märks av ordentligt, nu har vi full vinter.

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni får mer snö snart! Hälsningar från Österrike!

  SvaraRadera
 7. Här har vi snö så det räcker nu, ni får komma hit och leka i snön hihihi
  Kram

  SvaraRadera
 8. Skönt att det blev fina besked på hjärtavdelningen! Håller tummarna för lika bra besked lite längre fram också :-)

  Ha en skön måndag!

  SvaraRadera