torsdag 26 januari 2017

Ny ställplatskarta

hittade jag idag när jag surfade runt. På högra sidan här i bloggen har jag ju en del länkar till campingar och ställplatser, även en del ställplatser/P som är gratis....och gratis är gott :) 
Man kan ju använda den pengen till att t ex äta ute eller något annat kul. 
Bilden nedan från fricamping på Playa Carolinas i Spanien.


Åker man i Spanien så har man ju användning av Spaniens Campercontact  och även Areasac mobile.


Nu har jag hittat en ny sida, som ser ut att ha fler fricampingplatser inlagda. 
Den heter Camperpark och täcker hela Europa. Det ser ut som om den visar parkeringsplatser och andra platser att fricampa på.....och det verkar ju vara en hel del, av den blå färgen att döma.


Som ni ser på bilden ovan så täcker CamperPark in hela Europa, men du väljer land själv med ett tryck. Du får koordinater till platsen och även vilken service som finns. Sen är det bara att göra upp rutten och kolla in vad som finns efter vägen.
Nu är det upp till dig själv att botanisera bland de platser som finns angivna om du är intresserad, kanske har du själv någon bra plats att lägga in.
Den här är ett bra komplement till de övriga ställplatskartorna.
Nu ska jag in och kolla lite närmare på en del platser.


5 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Nu har jag lagt in den på vår blogg också. Vi har haft stor hjälp av era länkar :)
  Må så gott

  SvaraRadera
 2. Stort tack, det känns skönt att ha vänner som kommer med så goda tips. Fortsatt trevlig resa/Bitteolars

  SvaraRadera
 3. Nu är hela Algarvekusten naturskyddsområde Det innebär att det inte är tillåtet att övernatta på parkeringsplatser eller fricampar Har man otur kommer faropolisen och böter är 200eu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att vi oftast inte stannar på den kusten, utan drar oss in i landet eller mot den västra sidan. Tack för upplysningen.

   Radera
 4. Hej på er. Kollade över Camper-park, men föredrar Campercontact som du också hänvisade till. Mycket står på polska i den andra. Tycker också att det saknas många platser här nere i Spanien. Men som du säger , Gratis är gott! Tänkte prova La Manga på väggen till Hurecal Overa i slutet på feb. Eftersom jag har kvar kostnaden på Bahia, så ska jag prova enbart gratisplatser tänkte jag. Sitter och planerar lite nu. Ha det gott i kalla Sverige. / Bernt

  SvaraRadera