söndag 4 december 2016

Träff med gamla husbilsvänner i Roquetas

Vi lämnade Herraduras Camping och fortsatte efter kusten på A7 för att sedan gå av till N340 och ner till Adra. Skidor går på TV och Ingemar vill inte missa något lopp. Parkeringen i Adra låg intill en marknadsplats vilken naturligtvis passade mig bra, under tiden han kollade skidor. 


Det blev inte så mycket i inköp... mer än den sedvanliga klockan till min bror Mikael och faktiskt en ny till mig också. :)
Efter lite fika drog vi iväg igen nu på de mindre vägarna genom växthuslandskapen mot Almerimar. Där blev det ett nytt stopp för lite mat och TV koll :)


Förr stod det massor av husbilar här runt omkring och fricampade idag såg vi bara till några stycken i utkanten av samhället. På övriga platser är det skyltat med stoppförbud för husbilar.


Vi fortsatte mot Roquetas och här fanns flera av våra gamla bekanta. Annica och Janne och Leif och Eva, de sista två var det några år sedan vi sågs sist. Det blev en trevlig pratstund i husbilen hos Annica och Janne.


Ösregn hela morgonen och långt fram på dagen gjorde att vi satt stilla i husbilen. Ingemar fick chansen att se på TV- sporten, och jag kollade på datorn. När vi sedan skulle iväg och tömma toan så träffade vi på fler bekanta, som vi inte sett på flera år.


Det blev några trevliga timmar i Bosse och Berits nya bil. Alltid lika intressant att kolla in andras nya bilar, men även gamla bilar och jämföra inredningar med mera. Vi hade mycket att prata om då vi båda varit i Marocko och nu är de på väg dit igen mot nya äventyr, ska bli så intressant att följa dem igen.
Åh vad jag blir avis på dem.... vill så gärna åka dit igen. 😒
Här kan du läsa om deras förra resa till Marocko.Tillbaka i bilen blev det sedan lite mat och varm Glühwein med pepparkakor från IKEA...det är ju den 2:a advent. 
God fortsättning önskar vi er alla.

5 kommentarer:

 1. Trevligt att träffa gamla bekanta och så bra att man kan se sportsändningarna via webben :)
  Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera
 2. Trevligt att ni träffar så många vänner lite här o där.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Trevlig läsning, vi har haft lite FÖR dåligt väder sista vecka ...

  SvaraRadera
 4. Roligt att träffa bekanta. Ni verkar ha haft mycket regn därnere sista tiden

  SvaraRadera
 5. Bra att det finns TV och gamla bekanta att umgås med när solkusten sviker! Tack för besöker!

  SvaraRadera