lördag 30 oktober 2010

Fredag och vi närmar oss Spanien


Fredag 29/10 Vaknade 8.30 vi har stått på en stpl mellan hyreshusen i Montelimar. Kör vidare mot kusten hittade en Lidl och köpte kaffe mm. Åker mellan byarna och förundras över hur man torkar tvätten.

I Frankrike älskar man rondeller men mer om detta kommer vid ett annat till


fälle.

Vackra alléer fanns det gott om.
Ingemar har problem med att välja rätt väg i rondellerna och ibland kan det bli riktigt fel, som här där vi hamnade ute bland vinfälten, fick köra mer än 7 km på små och gropiga vägar...inte gjorda för husbil precis.Och inte kunde man mötas heller. Men vi fortsatte mot havet och Le Grande Motte.Här var det mer än halv storm men vi var tvugna att ta en titt. Vindsurfarna passade på så det var många segel i luften.

Vi stannar på Narbonne-Plage som är en ganska stor stpl, säkert full på sommaren men nu var det ca 15 bilar och vi.

2 kommentarer:

  1. Roligt att höra att det finns fler som gör lite extra sightseenturer med hjälp av GPS´n;) händer oss ibland, kul i bland, mindre kul i bland.
    Det där med att Frankrike är ett rondelland märkte vi när vi åkte småvägar Antibes - Marsielle, räknade till 50 st bara på den vägen.
    Nu måste jag läsa nästa blogginlägg....Spanien nästa.....

    SvaraRadera
  2. Att dom gillar rondeller är inte konstigt. Dom kör ju som deras sista stund är slagen. Hade dom inte haft dessa rondeller så tror jag att olyckorna hade ökat med 200%.

    SvaraRadera