onsdag 2 juni 2010

Frukost på balkongen

Idag, när jag öppnade balkongdörren, så möttes jag av en underbar sommarvärme. Det var min första frukost på balkongen för i år, fåglarna kvittrade och sjön låg spegelblank. Det är sådana här dagar som jag njuter av både utsikten och vädret. Franks båt är nu färdigslipad och lackad, se hur den ligger och glänser i sjön. Våra nya sommargäster kommer och äter, det är nu två familjer Kanadagäss med tillsammans 10 ungar som gästar oss varje kväll. Grannens pir är favoritplatsen. Idag ska jag fortsätta rensa i min rosenslänt, ogräset har brett ut sig liksom sidoskotten på hansarosorna.....här måste beskäras och grävas upp. Mina fingrar svullnar och värker av ovanan att jobba i landen....men det ska väl gå över så småningom. Nu ska jag fortsätta att njuta av sommaren.

2 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut och få njuta av frukost ute. Saknar det lite men just det där med trädgårdsskötsel var aldrig min största förtjusning så då är jag ändå nöjd men lägenhet och husbil.
  Skönt att få komma i väg så här på försommaren, har en del komp-tid att ta ut så slipper jag ta av semestern för den är välbehövlig så stressigt och bråkigt som det varit lång tid på mitt arbete.
  Vi har vår planering klar för sommarresan och bara det är en tjusning i sig.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen härligt ut! Och mysig liten familj ni har på besök!

  SvaraRadera