lördag 19 december 2009

Bullbak och snöskottning

Har inte haft tid att skriva på flera dagar. Det tar tid att göra film av gamla super 8, säskilt när man ska leta efter bra musik, klippa och klistra för att det ska se bra ut.
Dessutom har ugnen gått för fullt, bakade bröd och pepparkakor, gjorde Jansson och några pajer. Till råga på alllt så har en förkylningsvirus lyckats hitta mig...jag som knappt har varit ute.
Typiskt när jag har bjudit hem några av barnen med familjer på mat på söndag. Kan inte ta hem alla samtidigt då skulle vi bli över 20 pers, det går bra på sommaren men nu får vi dela upp dem.
I kväll gick strömmen i hela stan, det har den bara gjort en gång på 30 år....om jag inte har fel. Ja den har ju gått här i området men inte i hela stan.
Skottade 25 cm snö runt hela husbilen....så den inte snöar inne. Kopplade på strömmen eftersom det är -14 ute. Blir lite avundsjuk på dom som har åkt mot söder.... fast jag gillar ju att skotta snö. Med sol och -5 och 15cm snö så är vintern perfekt tycker jag.

1 kommentar:

  1. Kul med lite snö så här till jul, men fy vad kallt ni har. Här är det 24 grader idag och jag har just fått veta av doktorn att jag har en ovanligt djup allergi, det värsta hon har sett på länge. Åtminstone är jag frisk från flunsan!

    SvaraRadera