fredag 10 augusti 2018

Höststormar?

Så kom äntligen det efterlängtade regnet och med det även en ordentlig blåst, nästan som höststormarna, kändes det. Men inte är det väl någon som rynkar på näsan, för lite regn. De flesta, som vi träffat, tycker som vi att det behövs regn och gärna en hel del. Badarna har däremot dragit sig upp på land idag.


 Blåsten för med sig en del problem, inne i stan hade personalen på restaurang Bryggan problem, en flotte som höll på att ta med sig bryggorna. 
Liknande problem hade vi, vår flotte tryckte sig upp mot bryggan, så den höll på att lossna.


Ingemar fick bråttom att gå ner och flytta in flotten.


Nu ligger den lite längre in och kan inte göra någon åverkan på bryggan. Kan det vara höststormarna som redan börjat ? 😞


Några som har gillat den torra och soliga sommaren, är mina pelargonior.


Efter regn kommer solsken....sägs det. Och visst delade molnen sig och solen kunde titta fram en liten stund. Fast stundtals så kändes det, som om det var höststormarna som dragit in över landet...lite väl tidigt.


Tidigare har Augusti oftast varit  varm och solig, nu kan vi förvänta oss mera regn, och förhoppningsvis kommer svampen att titta upp i skogarna. En viss oro har funnits efter torkan, men nu ser det ljusare ut. 😀


2 kommentarer:

  1. Oj det såg jobbigt ut med bryggan, bra att Ingemar fick ordning på den till slut. Nej inte ska väl hösten komma redan?!
    Kram

    SvaraRadera