torsdag 6 oktober 2016

Höst och Småbarnsmys

Nu märks det verkligen att hösten kommit och det känns att vintern närmar sig med snabbtågsfart. 
Eon tappar sjön på vatten, så snart är de nere på den lägsta tillåtna nivån 163 m/öh. Såg i tidningen att den 25 September var nivån 163,32 m/öh och det har sjunkit mer sedan den mätningen.
I Prången har vattnet sjunkit undan så den grunda och långa stranden kommit fram. I går natt hade vi första frosten som tog mina Dahlior, men nu känns det bättre när jag ska gräva upp dem. Nu har jag också varit och tagit mig en titt på det yngsta barnbarnsbarnet. Tänk att man är upphovet till dessa små söta bebisar. :))
På 3 år har vi fått 2 barnbarn och 4 barnbarnsbarn. 


Namnlös än så länge :)

Yngste sonens lilla Mindy kom på överraskande besök...ingen gladare än jag, när man kan få snusa och hålla i de små grynen. Nu redan 5 veckor....hua vad tiden går fort. 
Tänk så mycket som händer under den tid vi är på resande fot....tur man har beställt flyg hem, så vi kan få träffas lite under julhelgerna.


Mindy 5 veckor :)

Trots att det var kallt i tisdags natt, så kunde vi sitta ute i solen och fika när Ingemars två systrar var på besök.
Ett besök på vårdcentralen för provtagning är fixat och nya mediciner hämtade. 
Nog är det konstigt .....när vi varit ute på resa vill jag hem och har oftast önskan att stanna hemma en höst. Nu när hösten är här....ja då vill jag bara packa husbilen och dra iväg. 
Två veckor går ganska fort....eller hur!?


7 kommentarer:

 1. Fortfarande tycker jag det är skönt med hösten, men kom igen i november... Vi längtar också söderut ibland, särskilt när vi har kontakt med kompisar som lämnat Sverige och befinner sig i Portugal och spanien.
  Nu är husbilen städad och åtgärdad, bara besiktningen återstår och sedan ställs den av tills vår resa börjar - direkt efter nyår tror vi..
  Åker ni om 14 dagar?

  SvaraRadera
 2. Snart kan ni gå över sjön in till stan.

  SvaraRadera
 3. Vi såg här hemmavid att vattnet försvunnit. Lite otäckt tyckte jag...men det kommer förhoppningsvis tillbaka. Vilken lite sötnos ni hade där:) Tänk att ni hade så många, det visste jag inte. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 4. Frost, tror knappast att det är sant när man har 23-26 gr på dagarna här nere. Varför ska det vara så stor skillnad?

  SvaraRadera
 5. Vilka små sötingar! Skönt att ni har julresan bokad så ni får träffas snart igen

  SvaraRadera
 6. Hösten är vacker, men kylan kan man avstå ifrån, så jag känner igen mig i att du vill åka söderöver. Med barnbarn och barnbarns barn får man känna sig rik!

  SvaraRadera