söndag 17 april 2016

Besökare


Nu har vi börjat komma in i vardagen igen även om det går trögt. 
I sjön är vattnet högt och man kan se på vass-randen, att det varit högre. Det var lite mulet till att börja med.


Längre fram på dagen så kom solen fram och det var riktigt skönt. Fram kom krattor och skottkärror här skulle städas. :)


Det var en massa kvistar och annat skräp på tomten. I rabatterna börjar blommorna komma och påskliljorna lyser gula. Vi har haft ovälkommet besök av Rådjur, de äter upp mina tulpaner.....hoppas några knoppar får vara ifred.


Ett annat besök, som vi uppskattade mycket mer, var barnbarnet Noel. Tänk så mycket som har hänt under de 3 månader vi inte har sett honom. Håret har vuxit ut och är lockigt och nu går han och det är full fart på de små benen in till lekrummet.


Ett annat trevligt besök blev det på kvällen. Vi har, under vår övervintringsresa, fått många trevliga kommentarer på bloggen av läsare. Nu upptäckte vi att en av dem stod på vår ställplats inne i stan. Det blev lite "messande" och vi bestämde oss för att besöka dem. 
Vi fick en jättetrevlig kväll tillsammans med Wivianne och Benny i deras Dethleff, till hösten är det deras tur att övervintra söder ut.

Man träffar och lär känna så många trevliga människor och alla har vi ett gemensamt ....vi gillar att åka husbil och många av oss skaffar en blogg också. 


Ställplatsen i Ulricehamn ligger bredvid en ganska ny lekplats, som många barn gillar att besöka.Att det här tornet (som är suddigt p g a att jag tog bilden genom bilrutan) hade en så fin lampa överst visste vi inte, men nu fick vi se den tänd. Inuti tornet finns en rutschbana.
Vill man göra något tillsammans med sina barn/barnbarn.... så är den här ställplatsen perfekt, men det finns tyvärr bara 6 husbilsplatser.  Så det gäller att komma tidigt :)

Nu väntar vi på våren.5 kommentarer:

 1. Så söt han är lille Noel, han har växt om sig massor sen jag tog hans poträtt.

  SvaraRadera
 2. Kul att träffas! Vi har stått en natt på ställplatsen och det var fina promenadvägar där.

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni har lite att pyssla med på tomten nu.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja snart blir det en ny tur till lekplatsen med ett barnbarn. Hoppas bara att det snart blir lite varmare!

  SvaraRadera