fredag 23 oktober 2015

Inte nu igen!!

Nu känns det so om vi är på hemmaplan igen. Här i Santa Pola området har vi åkt många gånger, men det är inte många husbilar här....långt ifrån fullt på ställplatsen.


Solen kommer fram ibland och Ingemar är inte sen att kasta skjortan :)


I förrgår skulle vi skypa med sonen och kompisar, men vi hade inget ljud och skype hoppade ur hela tiden. Kollade med att stänga av datorn och starta upp igen.....inget hände. Till saken hör att dagen innan hade jag problem med att logga ut från datorn....den stod bara och tuggade.
Så på morgonen när jag skulle läsa på Aftonbladet, märkte jag att där fanns inget ljud heller, vilket det hade funnits tidigare. Jag försökte på alla tänkbara sätt att hitta vad det var, men jag gick bet, enda sättet var att återställa datorn...hmm!
Då händer det som jag absolut inte ville....den har tagit bort min Autoroute 10!!
Att den plockar bort en del annat gör inget för det kan jag hämta hem igen, men ....Autorouten vet bara sonen hemma hur jag ska få in. 

Vi lämnar campingen och ett plus är det nu fina vädret nästan +26 gr och sol från en molnfri himmel. Vi åker mot La Marina, men tar först en titt på den gamla FC platsen El Pinet.....där var tomt och förbudsskyltar uppsatta.


Fortsätter till San Fulgentio och handlar samt beställer tid för klippning hos min hårfrisörska. Lite för tidigt att klippa mig nu, men hon har varit bäst på att sätta saxen i mitt hår.


Vi parkerar på en gata intill Mercadona i väntan på att få hjälp hemifrån. 
På kvällen kopplar vi upp oss och sonen försöker lägga in Autorouten... men den svara att det fattas filer, filerna hämtas hem, men det funkar ändå inte. Det blev sent, så vi lade problemet under kudden tills vidare, alltid bra att sova på saken :)
Idag har vi varit och tvättat i Guadamar på Repsol. Bekvämt och bra, men de har höjt priserna så nu kostade en 8 kg maskin 4,50€ och torken 3€.
Under tiden, vi väntade på att tvätten skulle bli klar, fick Ingemar en pratstund med en norrman, han hade lägenhet i huset bakom sen flera år tillbaka.


Idag är det inget klart väder men +22 gr 
Ha det gott tills vi hörs nästa gång.5 kommentarer:

 1. Nu får du förklara för mig som inte begriper Vad är Autoroute och hur använder du den? Hoppas allt löste sig så du får den åter.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får det att fungera igen för det är ju så smidigt att planera resrutten med autoroute
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha när jag publicerade kommentaren skulle jag denna gång inte bekräfta att jag inteär en robot genom att klicka på bilder med pizza och sånt. Denna gång fick jag klicka på husbilar ��

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att parkeringen i La Marina är stängt. Den störde ju ingen under vinterhalvåret. Tänk vad mycket affärsmännen i La Marina förlorar. Har ofta vandrat vägen från parkeringen upp till byn för att handla, fika mm.
  Beträffande Auto R. så kan jag hjälpa dig via Dropbox om du vill?

  SvaraRadera