lördag 24 oktober 2015

Besök i Torrevieja

Ja det där med datorer....det funkar inte riktigt med mig :) Än har jag inte fått in mitt gamla Autorute 10 men som tur är finns det unga som vet vad som behövs, så hjälp får jag i morgon kväll. 

Det kom en fråga via FB från en fd arbetskamrat inom barnomsorgen. Hon hade läst på bloggen att vi var i närheten. Hon och sambon hyrde ett hus i Torrevieja och tyckte vi skulle komma och hälsa på. Vi knappade in adressen och hittade fram.


Tänk att man ska behöva åka nästan 400 mil för att träffa en kompis från Ulricehamn :) Det är ett par år sedan vi sågs sist.
Det blev lite gott tilltugg högst upp på husets takterrass i solen. Vi hade mycket att prata om så rätt som det var var det kväll. 


Utsikt från taket och vår nya nattplats.


 Vi satt ute till ganska sent då kvällen var ljummen. Inomhus blev det sedan ett parti Sequence...... som killarna vann.


I morgon blir det marknadsbesök.  Idag har inte solen orkat ta sig genom molnen, men värmen är det inget fel på +22 gr och bättre ska det bli :)
Fast paraplyet får nog följa med till marknaden.


10 kommentarer:

 1. Som jag skrev i förra inlägget, så kan jag hjälpa dig med A.R, om allt annat misslyckas. Skicka bara ett kort meddelande på svend.ostergaard@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för erbjudandet.....men nu har jag fått hjälp hemifrån. Kan vara bra att veta om det händer fler gånger. :)

   Radera
 2. Torrevieja tycks ha blivit "Lilla Sverige". :)

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här finns många svenskar :) Spelar ingen roll på vilken affär man r .....så hr man svenska språket bakom ryggen :D

   Radera
 3. Härligt väder... 22 plusgrader är precis lagom... och kul att träffa en kompis hemifrån :)

  SvaraRadera
 4. Det är nog så att Torrevieja är "lilla Sverige". Vi har vänner som köpt hus där nere, de har precis kommit hem. Deras hus ligger i Los Altos, många av husen ser ganska lika ut. Vi köpte husbil i stället för hus i Spanien, så vi gör som ni. Åker och hälsar på istället.
  Härligt ni har det betydligt varmare än oss i alla fall. Hoppas du får rätt på din dator.
  Ha det fortsatt gott.
  Sven & Sussi

  SvaraRadera
 5. Trevligt att träffa vänner! Och ja, jag ser att ni har ungefär samma väder som vi :)

  SvaraRadera
 6. Kul att träffa vänner. Det gäller ta tillfället i flykten eller hellre färden!! Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Jag nås av SMS från vän på väg ner genom Spanien, att fler och fler av dom ställen man fricampade på numera är stängda.
  Salobrena, San Jose, Almeria mm.
  Jag får nog åka till Portugal via norra Spanien istället nu! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan nog stämma. Vi står oftast på vanliga gator under natten och vid badplatser på dagen om vi "fricampar" har stått på gatan hos kompisar i fem dagar nu. De flesta svenskar verkar åka mot Portugal.

   Radera