tisdag 27 oktober 2015

Dagar i Torrevieja

Nu undrar säkert många av er, som följer oss, hur det går med min dator. Vi börjar bli vana nu, med att alltid få datorkrångel, så fort vi är utanför Sveriges gränser :)
Ja tyvärr så går det inte att fixa hemifrån, enligt min IT-kille. När jag återställde datorn, som jag trodde skulle funka, så blev det något konstigt med den. Själv tror jag att jag fått in någon form av virus, när jag för några månader sedan öppnade ett meddelande från vad jag trodde var posten, om att ladda ner en avi för uttag av paket. Jag reagerade strax efter det jag öppnat det, fick sedan problem med att stänga datorn. Läste sedan i tidningen att det var ett virus. JA JA.....nu är det gjort och jag får klara mig med datorn, utan autoroute, som den är så gott det går, hjälp är jag lovad, när vi kommer hem till jul.
Vi har som tur i oturen, kunnat stå hos kompisarna med fritt wifi, det har ju krävts ett sådant för att jobba med datorn.
Nu återgår vi till Torreveja och vad vi sysslat med under de här dagarna. Det har inte varit något vidare väder så i söndags blev det ett besök på den Engelska marknaden, som ligger nära Bennijófar N38 03 26 W00 44 51


På marknaderna i Spanien ....ja  även i andra länder...kan man hitta det mesta. Om man visste vad man skulle kunna göra av alla dessa sorter av bönor, så skulle jag köpa.


Snäcklamporna är alldeles för stora för att ta med hem.


Vi travade runt, gata upp och gata ner, köpte lite julklappar till barnbarnen, och sen var vi hungriga. Avhjälptes snart med nygrillad kyckling och grillade potatisar, som vi åt i husbilen.


Måndag var det dags att leta upp ett kontor för Masmovil där vi köpte ett nytt internetkort, det gamla hade gått ut. Numera håller korten bara 3 månader mot för 9 månader, fick jag veta. Tänk att de alltid ska ändra något som är bra!!


Under tiden jag fixade internetkortet så fotade Ingemar omgivningarna.


Havet äter upp kusten, och på den uteplatsen skulle inte jag vilja vara. Kan undra hur lång tid det tar innan havet slukat hela huset?Idag tisdag skiner solen till och från och det är varmt. Nu ska här solas och badas :)


Det blev någon timma vid stranden, för på em var det dags att besöka min frissa. Tänk att man ska behöva åka hit för att få tag på en bra frissa, hon kände igen mig också trots att det är mer än ett år sedan jag var där sist.


Det blev ett dopp i det blå och visst kändes det lite kyligt först, men sen var det superskönt, tippar på ca 21-22 grader.


Idag kom temperaturen upp till +27 gr nu kl 18.30 är det +23 gr. Ha det gott där hemma i stugorna.


Delar med mig av en av Evans bilder inför Halloween :)


6 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut se om jag kommer i vattnet när vi kommer till Algarve. Är i Portugal nu i Estremoz på torget i staden. Har lite att läsa igen
  Ha det bra
  Nisse

  SvaraRadera
 2. Ett tips med dator, skaffa Mac och ni slipper dessa problem, kom gärna och hälsa på oss på La Marina!

  SvaraRadera
 3. Datorkrångel är ju det värsta som finns! Ni verkar ha riktigt varmt iaf! Vi hade nog ca 22 grader igår, men när solen steker konstant blir det hett! Jag badade fem gånger igår och Peter ännu fler ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var nästan för varmt.Låter härligt med så många dopp och det är bäst att ni passar på innan ni ska vända näsan mot norr. Idag blir det stranden igen, jag har ju inte hunnit få någon ordentlig färg ännu :)

   Radera
 4. Tycker synd att ni ska ha datorproblem inte roligt.
  Vi har fint väder soligt med någon molntuss och temperatur +24 i skrivande stund, havet håller +21 lite svalt tycker vi hihi
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har vi badat 2 ggr idag, lite lagom vind som fläktade skönt. Tempen i vattnet 21 gr sååå skönt.

   Radera