tisdag 9 juni 2015

Ställplats Bauergården Dag 2


Gårdagen bjöd på ganska varmt väder och sol, idag var det mulet, men vad gör det när man har trevligt. Ställplats Bauergården är inte bara en ställplats, nej här finns mycket mer. 
Idag tog vi  oss upp, för den ganska så branta vägen, till grillplatsen, det märks att min kondition inte är på topp, jag var tvungen att vila efter halva vägen haha.
 Här ifrån har man en fantastisk utsikt över Bunn och Bunnsjön med omgivningar. Nu var vädret inget att skryta med och det blåste en hel del,så någon grillning här passade inte idag, men en sommarkväll med ljummen luft....då ni....skulle jag nog streta upp hit för att grilla.
Anders hade fixat så vi fick gå en rundtur genom hela anläggningen med guide. Måste säga att hotellrummen är otroligt smakfullt inredda, måste kännas som om man var hemma i sitt eget sovrum, när man sover här....kanske lite lyxigare till och med.


Varje rum har egen toa och dusch. I korridoren finns andra toaletter och i handikapptoaletten hänger det en kristallkrona. Allt i hela anläggningen är otroligt smakfullt inrett....kan det ha varit en kvinnlig designer/arkitekt? :)


Här finns även en mindre svit (kan användas som bröllopssvit), om man skulle ha lust att gifta sig i kyrkan och vill man ha det lite mindre och enskilt så finns även en liten stuga. 


I servicehusen fanns toalett, dusch, tvättmaskin samt torktumlare, allt ingår i priset. Det är nog den första ställplats jag träffat på, där tvätt och tork ingår i priset, inte ens på campingar ingår det.


Trots det kalla vädret tog vi en promenad till bastun och bryggorna. 

På eftermiddagen var det dags att prova på Bauergårdens fantastiska kök igen. Restaurangen är ny för i år. 


Och visst blev det ett långbord med alla husbilskompisar.


Vi startade med en fantastisk Toast Skagen, nästan så man inte orkade med varmrätten.


Mätta och belåtna drog vi oss sedan till husbilarna. På kvällen var det gudstjänst i kapellet. Vid midnatt var det någon i byn som antagligen hade födelsedag, för vi hade knappt somnat innan vi vaknade av ett otroligt fyrverkeri. 


Det tog ytterligare någon timme innan vi kunde somna om. Nästa dag skulle vi se lite mer av bygden runt om kring och vilka utbud de har i form av museer och mat. 
Koordinater hit N57 56 07  E 014 29 32
Mer om det kommer i del 3 från Bauergården en fantastisk ställplats.

1 kommentar:

  1. Men det var ett fint ställe:) Badrummet med kristallkronan var superläckert:) Måste ha varit en kvinna:)). Kram

    SvaraRadera