måndag 1 juni 2015

Helgbesök

Den riktiga vårvärmen har inte infunnit sig på hela Maj månad....och nu är Maj slut. Regn och sol avlöser varandra och vill man ut i trädgården så får man passa på mellan skurarna. :(


I helgen hade vi besök av våra husbilskompisar och vänner Ulla och Torgny från Svenljunga. Tanken var att gå och lyssna på Dragspelsstämman, som håller till på Prångens Camping och även hade spelning i tältet vid Bryggan, inte långt från ställplatsen i Ulricehamn. Våra gubbar tog paraplyerna och gick in, men Ulla och jag stannade hemma....alldeles för ostadigt och kallt väder för oss :)


Ett besök av den ovanligare sorten, hade vi av den här Skarven. Kanadagäss, svanar och änder ser vi dagligen.


Ulla och jag "jobbade" vid våra datorer.... :) finns mycket att kolla in på Pinterest och där hittade vi det här tipset. Nu ska här krökas skedar för att hänga upp blomsteramplar på.


Det blev en kall promenad för våra gubbar, som sedan kopplade av i soffan efter maten, med en whisky och TV.


Självklart blev det en hel del prat om resor med husbilen och "vart åker vi i vinter"? Spanien har vi nästan tröttnat på lite grann, kanske blir det Portugal igen. Där ska det ha kommit upp flera nya ställplatser sedan sist vi var där. I år vill vi (jag) också åka hem över jul och nyår och då ligger Malagas flygplats bra till. Kanske dags att kolla över eventuell resa hem?
Ha det gott... i slutet på veckan ska det bli lite varmare...sägs det. :)

5 kommentarer:

 1. Ja nu måste vädret vända snart, nu har vi också ledsnat på kyla och regn. Vi funderar också på om vi ska ta någon annan väg i vinter, vi har pratat lite om Portugal, vi får se vad det blir. Häftiga hängare för amplar.

  SvaraRadera
 2. Visst har Maj månad varit kall blåsig och blöt. Nu hoppas vi att värmen kommer. Kul ide med skedarna!
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
 3. Visst saknar vi värmen. Hoppas den kommer snart, så du kan göra dom fina hängena för dina blommor:) jag gillar också Pinterest. Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder och ja usch ja - värmen den saknar man. Ha det fint.

  SvaraRadera
 5. Trevligt med skedarna som upphängning. Får gå ner i källaren när vi kommer hem och leta bland arvegodset. Vi tar med oss lite värme när vi kommer hem i slutet av veckan. Må så gott!

  SvaraRadera