fredag 22 augusti 2014

Fönsterhylla till husbilen.

Nu äntligen har jag fått Ingemar till att fixa en fönsterhylla. Vi har aldrig någonstans att lägga telefoner, laddare och andra småsaker när vi sitter vid bordet. Jag beskrev hur jag ville den skulle se ut. Han gick ut i garaget och letade fram en träbit. Mätte och sågade till den.


På Lidl fick vi tag på självhäftande och starka kardborrband liknande de här men avlånga.


Ingemar var glad att han slapp borra och göra märken i väggen. nu satte han de självhäftande kardborrbanden på fönstrets plast-karm.


Så här!


Han lät också hyllan gå in förbi karmen, för bättre passning. 


Nu sitter den i kardborrbanden och vilar på ryggstödet. Den går nu att plocka bort när man ska bädda ner eller när man inte använder den ( vilket vi antagligen alltid kommer att göra). Perfekt!!


Vilken duktig man jag har :))
(Nu fattas det bara en avställningshylla i köket, men det får komma lite senare)

7 kommentarer:

 1. Så fiffigt, bra med en händig man.

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev med en bräda att ställa småsaker på samt en blomma kanske.....att Ingemar är duktig det visste vi.......

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Visst känns det bra, när det blir så fint som den bild man haft i huvudet. Det gäller att hitta på fiffiga lösningar i husbilen. Det ska ju funka:) Fint blev det. Kram till er båda.

  SvaraRadera
 4. Kardborrband är bra och fiffigt men det är ett problem i varmare länder där klistret blir för mjukt när värmen stiger, det har jag problem med iaf, men påfrestningen blir kanske inte så stor med ryggstödet under.

  SvaraRadera
 5. Men så fint! Så händig han är, din gubbe :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det ser jättefint ut!

  SvaraRadera