torsdag 14 augusti 2014

E-cigaretter

En ganska rökfri helg hade vi när vi hade släktträffen för ca 2 veckor sedan. För 2 år sedan slutade min man Ingemar att röka, han hade då rökt i mer än 50 år. För honom gick det väldigt bra att sluta tvärt, men det är inte alla som kan göra så. Idag går det lättare, för det finns något som heter E-cigaretter och e-juice. Kostnaden är överkomlig, för ett startpaket ca 350 - 600 kr. 


Min dotter och hennes man har nu börjat testa de här E-cigaretterna. Och vad jag förstår så sparar de en hel del pengar på att "röka" de här i stället för vanliga cigaretter. Dessutom luktar det ingenting och det är ju jag glad för. 
Jag tycker i alla fall att det är betydligt hälsosammare för omgivningen när man använder E-cigaretter. I USA  där har väldigt många nu börjat använda sig av E-cigaretterna, fick vi veta av min syster när hon var här på besök. Själv slutade jag röka för så där 40 år sedan. 
Om du är intresserad och vill sluta att röka så kan du titta in på den här sidan eller den här, så får du veta mer om vad E-cigaretter är för något. 4 kommentarer:

 1. Tänk så underbart det skulle vara...att få sitta på en uteservering o slippa rökarna. Denna skulle passa suveränt på såna ställen. Jag har också varit rökare...trot eller ej. Men det var en kort tid i mitt liv:-)) Skönt att slippa. Smart grej dock det där:-) Kram till er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, skulle vara skönt om man slapp all cigarettrök på offentliga platser.

   Radera
 2. Skönt att vara fri från cigarett-oket. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Bra för de som inte kan sluta utan hjälp... jag slutade med otyget för snart 8 år sedan... ångrar bara att jag inte tog beslutet många år tidigare :)

  SvaraRadera