söndag 28 juli 2013

Långväga besök

En av sönerna som bor på Frösön följde med hem efter festen, och vi fick njuta av umgänget med familjen i några dagar. Först åkte vi och hälsade på en av sönerna som bor i Sjötofta och har hästar. Hugo vågade sig på att gå in i hagen till dem.


En annan dag tog de en cykeltur på den nedlagda järnvägsbanan, som numera är asfalterad, in till stan.


Jonatan fick låna min elcykel, men hade otur för batteriet tog slut.


En av dagarna gjorde vi Paella, som aldrig smakar lika någon gång.


Under tiden jag stekte paellan, så stekte Tomas, Carin och Anna-Lena sig i solen. Hur orkar dom?


Det blev varmt och nu var ett dopp i Åsunden på sin plats.
Badringen skulle testas efter båten.


Även fiskelyckan skulle testas.....men där blev det inget napp.


Att åka ring gillade de däremot.


Tre dagar går fort och i morgonen därpå (onsdag), skulle första etappen till Frösön avverkas. Tur att det skulle bli lite sämre väder, för det är inget roligt att sitta i en varm bil i 5 timmar.
En av kvällarna var det fullmåne som givetvis måste fotas.
Imponerande, den ser nästan ut som Jorden, med de mörka partierna. Men här finns inget liv det har rymdforskarna konstaterat.


Den här gången hade de verkligen tur med vädret. Tidigare har det både regnat och varit kallt, nu kunde de få njuta av sol och bad.
Vilken toppensommar det varit och är.

2 kommentarer:

  1. Visst har vi en härlig sommar!

    Bara att njuta!

    Ha de gott!

    SvaraRadera
  2. Så härligt att få uppleva barnen några dagar till. När de bor så långt bort måste ju alla tillfällen som ges verkligen tas. Förstår din glädje. Men håller med dig, fattar inte att de orkar sitta i solen. Kan gärna sitta ute,men gärna då i skuggan, under markisen på husbilen. Det är skönt. Här friskar ju vinden upp hela tiden ungefär som ute på Öland. Åker hemåt idag för att ta hand om lite hemma. Gräset behöver nog klippas nu, även om det varit dåligt med regn även hemma. Blir nog några dagar hemma med lite fix och förmodligen ett besök hos husläkaren eftersom förkylningen inte vill ge med sig. Känner mig lite slut trots bara lata och sköna dagar. Trots att vi inte vill ge oss iväg så måste vi nog dra, tyvärr. Ha det så skönt! Kramar 3 M

    SvaraRadera