torsdag 4 juli 2013

Elproblemen


I går kväll vid åtta tiden stack vi iväg upp mot Linköping, det var dags för ett besök hos Bossing för att kolla elfelet på husbilen. Vi ville vara på plats redan på morgonen. 
På väg upp så träffar vi på vägarbeten, ny asfalt ska läggas.


Åkrarna på Östgötaslätten lyser gula. På drygt 2 timmar är vi framme vid avfarten mot Linköping. Våran GPS är inte riktigt överens med oss om vägen, det har nämligen byggts en ny väg, och den vill gärna ha in oss på återvändsgator. Nu gjorde det inget för vi visste ju vägen sedan tidigare. J


Aha...den här statyn var ny! En tjej på höga platåskor mitt i rondellen, som också var ny , där vi ska svänga av in mot industriområdet.


Precis när vi kom fram så kom också regnet och en fin regnbåge visade sig, men fick inte vara med på bild.
När vi skulle tända ljuset så funkade det inte, det var en kabel som gått av. 
Ingemar kunde till sist koppla så vi fick ljus och kunde se på TV en stund.


På morgonen kl 7 kom de och tog om hand bilen, de skulle även byta den backspegel, som en fransman körde på när vi var i Marocko. Vid middagstid hade de konstaterat att bl.a kretskortet inte fungerade som det skulle, dags att byta det, men det skulle beställas och det kan ju ta tid så här i semestertider. 
Vi fick ta bilen med hem igen och vänta på att det nya kretskortet ska komma, sedan hoppas vi de kan få till elfelen. Inte bara vi som hade elfel en "Pilot" hade också vissa problem, skönt att veta att man inte är ensam.
När vi ändå var där passade vi på att titta på de husbilar de hade till försäljning, men tyvärr ingen som passade oss. L
Nej, jag tror vi behåller den vi har och hoppas på att "grabbarna" kan hjälpa oss.
Hemma igen vid fyra tiden


6 kommentarer:

 1. Tänk att det skall vara så omöjligt att få ett fel avhjälpt. Nu har ni hållit på att greja med det ända sedan vi träffades nere i Tyskland. Men vi håller tummarna att de äntligen får ordning på det. Snacka om att man kan bli irriterad till Max. Men nu hoppas vi att det hjälper med kretskortet och bilen fungerar som den ska. Ni fick ju i alla fall en utflykt gjord och vad vi kan förstå blir det ytterligare en. Hoppas ert tålamod är bättre än vårt skulle ha varit. Men ibland hjälper det inte att bli arg heller. Saknar er och snart får vi ordna till något. Sköt om er och jobba inte ihjäl er med allt. Stora kramar från oss 3 M

  SvaraRadera
 2. Så trist när saker inte funkar, men ni tycks ha hittat någon som kan hitta felet så jag håller tummarna för er :)

  SvaraRadera
 3. Elfel är nog det tråkigaste man kan ha. Hoppas ni får det avhjälpt nu!

  SvaraRadera
 4. Håller nu tummarna att det är kretskortet och att allt löser sig för er.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Trist att det inte gick att fixa direkt, men hoppas nu att det "bara" är kretskortet för då är det ju kanske lätt att fixa det när ni åker dit igen. Håller tummarna för det :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att hitta någon som lösa problemen. Kram.

  SvaraRadera