lördag 1 juni 2013

Oväntade besök

Så här i sommartider och vid semester blir det ofta besök av nära och kära. Särskilt om man inte träffas så ofta, kanske bor långt ifrån varandra. Ibland kan man också bli överraskad av oväntade besök.
Här om dagen stannade en mc-åkare utanför, lite oväntat var det för det var kompisen, som i vanliga fall är bilburen, men nu tog en tur på sin crosscykel.


Nästa gång var det åter en mc som dök upp på gatan. 
Det var svågern från Lindome, som var ute i det fina vädret och luftade sin mc. Senaste mötet var nere i Spanien i mars.


Och idag var det ett mycket oväntat möte. Det ringde på dörren och utanför stod ett av våra f d fosterbarn. 
Det var 5 år sedan vi sist sågs och det var 9 år sedan hon var hos oss, givetvis blev det stort kramkalas. 
Det är så roligt att få besök av sina tidigare fosterbarn och höra hur det har gått för dem i vuxenlivet. 
Gamla minnen väcks till liv, särskilt när man tittar på gamla kort och en massa frågor som ska besvaras. J


Vädret visade sig  från sin bästa sida, när det blev en rundtur i trädgården. 
Nu hoppas vi det inte dröjer 5 år till nästa möte.


Vi hade även ett besök på fm av sonen Frank med fru och barn, men det var inget oväntat besök. Eftersom kvällen var varm och inget regn i sikte passade vi på att grilla och äta vår middag ute. Det har varit en fantastiskt härlig svensk försommardag, nästan så som man minns den från gamla tider.
Min hand börjar läka och ogräset växer för fullt i rabatterna, i morgon ska jag nog ut och rensa....med plastpåse på handen. J


2 kommentarer:

 1. Alltid kul när gamla bekanta dyker upp !!!
  Även fosterbarnen förstås måste va kul ju ...

  Ha det gott...Kram

  SvaraRadera
 2. Att tillbringa tid med barnbarn tar upp all tid man har och det ges knappt tid till att läsa några bloggar alls. Känns nästan som man har tappat kontakten efter flera dagars frånvaro. Försöker nu att läsa ikapp lite grand. Helt plötsligt har du skrivit flera inlägg och ni hinner med besökare, med mera. Men det är alltid roligt att få oväntat besök. Måste vara jätteroligt att höra ifrån ett tidigare fosterbarn och få höra vad som hänt sedan sist.
  Har allt gått bra blir man ju väldigt nöjd och känner att man betytt en del. Då blir man glad till sinnes. Ha det så bra. Kramar 3 M

  SvaraRadera