lördag 29 december 2012

Stadsbesök mm.


Nu är julen förbi och vardagen har börjat så smått. 
Vi har träffat alla våra barn, ja de som bor här omkring, och haft telefonkontakt med de som bor på andra orter i vårt avlånga land. 
Julmaten är uppäten och det känns riktigt skönt, inga rester att kasta bort. Gårdagen ägnades först till att besöka MediaMarkt och Elgiganten för ev. inköp av en Ipad (padda... konstigt namn på en liten dator!) Det blev inget köp för alla var slut, även i grannstaden. 


En GPS hittade vi i alla fall. Den gamla lade av när vi var på väg mot flygplatsen och hemresan. I dagens läge kan vi inte klara oss utan, även om vi har kartor och dator med Autoroute. En Ipad beställdes senare via internet.
På kvällen var vi bjudna till kompisarna, så härligt att slippa laga mat :)
Vi möttes av en sprakande brasa, som lyste upp mörkret.


Bordet var dukat och maten vi fick jättegod.


Vi fortsatte kvällen med ett för oss helt nytt spel "Med andra ord"
ett riktigt kul spel, där det gäller att beskriva ett ord utan att avslöja eller använda någon del av ordet...med andra ord alltså :)


Det blev en sen, men mycket trevlig kväll.
Idag har det varit så dimmigt att det gick inte ta några kort, än mindre gav det någon lust till promenad, men massor av sport på TV har det varit.
Nu förbereder vi oss för Nyårsafton.2 kommentarer:

  1. det som du kaller en sprakande brasa kaller vi i norge for bin laden den har vi med når vi er på tur med husbilene å det er kaldt på våren å høsten vi har også med ved den har jeg laget av
    tvättmaskin trumma men samme prinsipet ønsker dere et godt nytt husbilsår

    SvaraRadera
  2. Vilken fin lampa era kompisar har.....ja, det såg överlag mysigt ut på bilden. Och vad kul med ett nytt spel, måste kolla om det finns här.

    SvaraRadera