måndag 3 december 2012

Nya bekantskaper

Tänk så många nya trevliga människor man möter och blir bekant med, på en sådan här resa. Man får nya vänner nästan varje dag och nästa gång man möts så har man nya tips och upplevelser att dela med sig av.
I Benalmádena träffade vi på Kurt och Anki som hade åkt på övervintringsresa för första gången, tyvärr inga kort på dem.
Där träffade vi även på Bosse och Berit och de kom med på bild :) Dem hade vi träffat för två år sedan i Torrox Costa, kom vi på.


De här två paren är nu på väg mot Portugal, men redan dagen efter träffade vi Arne och Yvonne. Vi blev inbjudna att se på svensk TV " På Spåret" och det blev som vanligt lite "tjöt" efteråt. Tyvärr inga foton tagna, det var alldeles för trevlig kväll för att komma ihåg något sådant.
Dagen efter åkte vi mot Torrox Costa och på vägen dit träffade vi ju Dieter och hans hund Charlie som vi redan kände sen tidigare.


Dagen har varit solig och inte så blåsigt, som tidigare, så nu åkte solstolarna fram på "verandan" i Torrox. Jag kan som vanligt inte bara sitta i solen, måste ha något i händerna. Den här gången är det en duk som jag ska brodera, inköpt för flera år sedan, men som blivit liggande tills nu.


Även här träffar vi trevliga svenskar Jan och Berit, som dessutom inte bor så väldigt långt från oss hemma. De har en gård med något ovanliga djur, Alpackor. Dit blir det nog ett besök till sommaren. Jag tror det skulle vara kul för Mikael att få åka på lite husbilssemester och titta på dessa djur.


På em blev vi bjudna på fika hos Jan och Berit och det blev en trevlig eftermiddag, med byte av stpl och koordinater, tills solen dalade och det blev kyligare.


Då det äntligen har blivit lite varmare och soligare så har vi nu stått still här i Torrox Costa, åtminstone någon dag till, sen ska vi ut och åka till Rute.
För 2 år sedan kom vi för sent för att få se utställningen av Chokladfigurer som görs varje år, men om den resan får ni läsa mer om längre fram, för nu är det solen som gäller.


5 kommentarer:

 1. Alltid trevligt att träffa nya och nygamla vänner! Förresten så ser det ju grymt varmt ut på era bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att träffa nya och gamla vänner! Härligt också att ni har vädret på er sida... ser skönt ut - fortsätt njut!
  Här har vi snöfall och 10 grader kallt...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med om att man träffar mycket trevliga mäniskor när man åker omkring med husbilen.

  SvaraRadera
 4. Kul att träffa nya och gamla vänner och vi husbilsåkare har ju alltid nåt gemensamt intresse att ventilera :) Ha det fortsatt härligt och skicka gärna hem lite värme... -20 är i svalaste laget ;) Kram

  SvaraRadera
 5. Husbilslivet är underbart!

  Man träffar massor med trevliga människor!

  Man upptäcker hur många trevliga platser som helst!

  Lev väl!

  SvaraRadera