fredag 7 december 2012

Biltvätt

Efter att ha åkt dessa stundtals leriga vägarna till Rute, tyckte Ingemar att vår bil behövde en rejäl tvätt. Vi behövde även tömma toan och i Nerja skulle det på en mack finnas tömning och biltvätt. Jodå, visst fanns det biltvätt och toatömning, det fanns även dusch och tvättmaskiner, här kan man läsa mer, översättning kan behövas.Under tiden, som Ingemar tvättade husbilen, passade jag på att tvätta den vittvätt vi hade, det kostade som vanligt för en 8 kg maskin 4,50€ och torktumling 3 € allt klart på ca 1 tim och 15 min. Så skönt at få allt i ordning innan hemresan.


I Rute passade vi på att köpa oss en gasolgrill på ben. Vi hade tänkt köpa även paellapannan, men det blev inte så. Den får vi titta efter på något annat ställe.
I sommar, Tomas, ska vi göra Paella :)


I natt och i dag har det regnat här nere men temperaturen ligger på +18 gr
i morgon hoppas vi på lite sol. Nu pendlar vi mellan Torrox och Malaga i väntan på hemfärden. Träffade våra vänner Torgny och Ulla, som åker hem redan på tisdag morgon, och tog ett parti Sequense med dem, vi tjejer vann den här omgången. :)

5 kommentarer:

 1. Tur det inte var vår tvättmaskin, den tar "bara" 3 timmar :-/
  /Annelie

  SvaraRadera
 2. Så bra att kunna fixa flera nödvändigheter på samma plats :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stanly trivs i värmen, annars blir hon arg och skriker.
  Ni har ju också varit borta ett tag, kan ni också se snö i maskrosor? Jag följer er blogg och du har ju en ny karriär. Skriv reseplaneringar för det "resande folket" i husbil och husvagn. Du kan ju sälja på nätet. Ni hittar ju det där "extra"
  Britt-Inger

  SvaraRadera
 4. Vad smidigt att kunna fixa allt så snabbt! Hoppas ni får en bra hemresa, till kylan ;)

  SvaraRadera
 5. Visst, så bra, både du och Ingemar ägnar er åt olika typer av tvätt, så praktisk. Är det rollfördelnung eller vad? Men så skönt att få det gjort. Tänk vad fort tiden går, kan knappt fatta det, redan dags för er att åka hem över jul. Ibland undrar man om idén gått i sken, alltså gállopperar så vi inte hinner med. Nu skall det komma mer snö, men bli lite varmare. I Skåne är det snökaos. Hoppas ni är förberedda för den riktiga vintern. Ta på er varma kläder. Var rädda om er. Kramar 3 M

  SvaraRadera