tisdag 17 juli 2012

Stortvätt

Ja då var det snart dags att ge sig ut på ny liten resa. Den här gången blir det Öland igen. Även sönerna ska dit, men på en golfrunda. Man kan ju inte åka med smutsiga fordon, så nu åkte hinkar, borstar och stegar fram. Nu skulle det bli storstädning och tvätt av husbil, husvagn och bilar.
Nu står de skinande rena för avfärd i mitten på veckan.

På eftermiddagen var det dags för ett besök hos ett av barnbarnen, som under vintern när vi var i Spanien, hade flyttat till ett eget hus. Tiden bara rinner iväg, men nu var det äntligen tid över för ett besök. Det blev en fika på deras stora altan och eftersom det var Roger som hade passet hos Mikael, fick även Mikael vara med på kaffestunden.


Vi har haft lite problem med trasiga halvljuslampor och vatten som kommit in i lyktorna på husbilen. Idag har Ingemar varit hos Kurre (mågen) och fixat till det hela. I morgon blir det städning och packning av husbilen sen sticker vi hemifrån ett tag :-) Tur man har en duktig svärson.


5 kommentarer:

 1. Det ser ju ut som om ni har riktigt bra väder på bilderna. Och sista bilden på Mikael.......är det månne Sölve Thunå som sitter där :)

  SvaraRadera
 2. Så härligt att få husbilen tvättad, det skulle vi också behöva göra nu. Sitter just nu i bilen på väg hem för en kort mellanlandning. Vi har haft underbara dagar tillsammans med vänner nere i Huaröd och ska nu hemför ett återbesök hos läkaren, sen blir det Öland återigen för oss. Vi stannar nog där ett tag, men tar dagen som den kommer den här årstiden. Det är ganska skönt och vi är ju som er, vi gillar Sverige bäst på sommaren. Om ni har någonting över på er tripp neråt, så hör av er. Det vore kul att ses igen. Kramar 3 M

  SvaraRadera
 3. Tvätta och packat - så härligt! Och det ser ju ut som om ni har fint väder! Grattis till det. Ha det härligt på Öland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade jättefint väder, men nu har det regnat. Hoppas vädret blir bättre på Öland. Hoppas också kunna ta första doppet i Östersjön :)
   Det blir en kort semester kan man säga, vi som egentligen har semester året om. Man kommer bort från det vardagliga och det är också skönt.

   Radera
 4. Härligt härligt!!! Vill också ut och resa!

  SvaraRadera