tisdag 31 maj 2011

Spade, hacka, skottkärra = jobb

Är det inte typiskt, idag skulle vi göra färdig stenmuren nere vid lillstugan, och givetvis blir det en sån där supergo sommardag. Men vi klädde oss i shorts och stövlar och satte igång med att gräva jord och rensa ogräs, lade i en markduk och fyllde på med jord. Det blir faktiskt riktigt bra. Nu är det växterna som ska dit. Man blir törstig i en sån här värme och ryggen kändes mör, lite avkoppling med en kanna svartvinbärssaft och en vilstol på flotten var inte helt fel. I morgon sätter vi oss i husbilen för några dagars vila ( det är jobbigt att ha hus och trädgård när inte kroppens muskler orkar med) då åker vi till Norrköping och SM i Dans, ska bli riktigt kul, och det fina vädret ska fortsätta, åtminstone i halva landet.

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig flotte ni har. Det verkar perfekt att sitta där efter en massa slit. Ni tar husbilen hit till Norrköping och vi ska på torsdag Dettan mot Sundsvall. Ha så trevligt här!

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig helg i Norrköping!

  Ulla

  SvaraRadera
 3. Härligt med flotten! Ja hus och trädgård kräver ju sitt. Mina föräldrar har minskat ner sin trädgård vad gäller land och annat just pga de inte orkar med det och inte anser sig hinna heller. Pappa är pensionär sen ca 1 år och mamma ska väl bli i höst men har problem med leder och rygg och div.
  Klokt anser jag, att man inte tar slut på sig bara för att det ska se vackert ut!!

  SvaraRadera
 4. Flotten ser verkligen fin ut. Brukar ni åka ut med den?

  SvaraRadera
 5. Anders o Birgitta
  Javisst åker vi ut med den, det finns motor och badstege på den. Jag föredrar vår flotte framför motorbåten,(en Ryds som är någonstans runt 3,8m)

  SvaraRadera
 6. Båten är 405 cm med en 35hk Mercurymotor på. Det är i princip bara jag som använder den. Jag gillar ju när det går fort =)medans mor och far trivs bättre när det går i sakta mak :) Men flotten är helt klart bra och bekväm när man är många och vill bada på djupt vatten och grilla lite.

  SvaraRadera