onsdag 1 juni 2011

Norsholm

Nu är vi på väg mot Norrköping och SM i Dans, utsikten mot Vättern är lika fin varje gång vi åker här. Vi stannade till vid Östgöta Camping i Mantorp för att se om de hade något tvättställ, som jag kunde hänga bak på bilen. Har sett många som har en sådan ställning att hänga under cykelstället. Trodde först att det fanns på IKEA, men där kammade vi noll och likadant här, så det blir till att leta vidare.

Vi siktade på ställplatsen i Norsborg, den ligger så fint till med utsikt mot Göta kanal. Förra gången vi var här var det snö och is på kanalen då stod vi gratis, döm om vår förvåning när det kostade 175kr. Vi trodde kanske en hundralapp. Vi nyttjar ju varken el,toa eller duschar. Har vi kanske blivit bortskämda med fricamping och gratis och billiga ställplatser i Spanien, Portugal, Tyskland och Frankrike ??Här stod redan ett antal bilar 4 svenska 2 holländska och 2 tyska. Efter en stund kom ytterligare 2 tyska bilar.

Eftersom vi var hungriga och hade köpt lättlagad mat,( färdiggrillad kyckling och sallad) så stannade vi här ändå, och utsikten kan vi ju inte klaga på. I morgon blir det Himmelstalunds Camping i Norrköping. Vädret är fantastiskt för att vara 1 juni, soligt har det varit och nu kl 21.00 är det + 20gr.

1 kommentar:

  1. Himmelstalund......det väcker minnen......minnen av mamma som förmanade oss: "kommer du hem och har drunknat får du stryk"
    med ett leende över hela ansiktet! åh så rädd jag var för att drunkna.....

    SvaraRadera